fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 9 de juny del 2017 -Comunicació- 09/06/2017

Avui hem començat l'Info parlant amb la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, perquè aquest vespre començarà al pati del Centre Cultural un cicle de cinema a la fresca, un dels set projectes presentats pels estudiants de secundària del municipi en el marc dels pressupostos participatius. Castillejo ens ha parlat d'aquest i de la resta de projectes que ja comencen a veure la llum.

Info de la setmana: 9 de juny del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 9 de juny del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 9 de juny del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 9 de juny del 2017 -Imatge 4-

Més tard hem conversat amb Josep Maria Vinyes, de Ripollet per la Independència, entitat que ahir al vespre va organitzar al Centre Cultural el Pacte Local pel Referèndum, document al qual s'han subscrit els partits polítics sobiranistes i un bon nombre d'entitats de Ripollet.

Hem acabat la primera hora de l'Info amb Imma Prat, de Decidim Ripollet, perquè ens donés més detalls de l'acte de celebració dels dos anys de legislatura que la coalició realitzarà diumenge a les dotze del migdia davant el Centre Cultural.

A la segona hora de l'Info hem parlat amb l'Inma Anegas, de l'AFA Pinetons, qui ens ha desvetllat detalls de la festa de final de curs de l'escola Els Pinetons d'aquesta tarda, però també del seu projecte de convertir-se en institut escola.

A l'Info d'avui també hem conversat amb Toni Abad, cap de la unitat d'equipaments del PAME, sobre la festa de cloenda de l'esport escolar que tindrà lloc demà al matí al Poliesportiu, però també de la nova temporada de la piscina descoberta i de l'esplai del PAME.

També ha visitat els nostres estudis Antonio Olaya i Manuel Montero, president i tresorer, respectivament, de l'Associació de Veïns de Can Vargas, entitat que demà celebra el seu dinovè aniversari amb una sèrie d'activitats que s'allargaran durant tot el dia. I per últim, ens han acompanyat membres de la Unió de Comerciants de Ripollet i del Gremi d'Instal·ladors, per parlar-nos de la nova edició del Comerç al carrer, que tindrà lloc aquest diumenge.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Imma Prat, de Decidim Ripollet; Inma Anegas, de l'AFA Pinetons; Antonio Olaya i Manuel Montero, de l'Associació de Veïns de Can Vargas; Rosa Rojano, del Gremi d'Instal·ladors, i Sergi Samper i Íngrid Vargas, de la Unió de Comerciants de Ripollet.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal