fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
"A Ripollet, estima com vulguis" -Societat- 17/05/2017

Adhesius i cartells amb el lema "A Ripollet, estima com vulguis" es començaran a veure a partir d'avui dimecres, 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, a establiments, comerços, escoles, seus d'entitats i instal·lacions municipals. Es tracta d'una nova campanya llençada per la Regidoria de Polítiques LGTBI, que busca la implicació del màxim nombre d'agents socials possible i que va ser presentada dimarts, 16 de maig, pel regidor de l'àrea, Fran Sánchez, acompanyat pel president de l'Observatori contra l'homofòbia, Eugeni Rodríguez i del responsable del servei LGTBI de Navarra, Xabi Sánchez, de visita a Barcelona. També hi eren presents representants de diverses entitats locals que han donat suport a la campanya.

"A Ripollet, estima com vulguis" -Imatge 1-"A Ripollet, estima com vulguis" -Imatge 2-"A Ripollet, estima com vulguis" -Imatge 3-"A Ripollet, estima com vulguis" -Imatge 4-"A Ripollet, estima com vulguis" -Imatge 5-

En total, s'han repartit 20.000 adhesius entre les entitats col·laboradores i els centres educatius de Ripollet i 150 cartells, on es pot llegir: "En aquest espai, les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals es poden expressar amb total llibertat. Per això, no es permeten comportaments discriminatoris vers les persones LGTBI". El regidor de Polítques LGTBI, Fran Sánchez, va recordar que la campanya manté l'esperit de l'any passat, que va centrar-se en l'esport, però que enguany "hem volgut implicar tots els agents possibles" i va fer una crida perquè tothom qui vulgui s'adhereixi. Fins al moment prop d'un centenar d'associats de la UCR, totes les entitats veïnals, un bon nombre d'entitats esportives i socials o empreses, com Autocars Font, han donat el seu suport a la campanya.

Des de l'Observatori, que manté un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Ripollet i és l'encarregat d'atendre les persones que denuncien casos d'homofòbia, Eugeni Rodríguez va fer un reconeixement a la tasca de l'Ajuntament de Ripollet i, concretament, de la regidoria de Polítiques LGTBI, destacant que enguany s'ha fet una tasca important de formació als treballadors municipals. Rodríguez també va destacar, quant a la campanya, que és important traslladar el compromís municipal a la ciutadania i al teixit associatiu i va reclamar que el compromís "es tradueixi en responsabilitat i que es compleixi", no permetent actituds lgtbifòbiques als seus locals o instal·lacions.

Maite Martín de l'AV de Sant Andreu, va explicar, com a portaveu de les entitats veïnals, que totes estan d'acord "en obrir les seves portes a tothom" i va recordar que l'any passat també totes van participar en la manifestació per l'alliberament LGTBI. Martín, però, va advertir que encara hi ha molta feina per fer, ja que detecten també entre els joves comportaments masclistes i intolerants.

Entitats adherides:
- Kanyapollet
- Ripollet Rock
- AV
- Escola de Futbol Base Ripollet
- Tots els centres educatius de primària i secundària
- Parados Unidos
- Tennis Taula Ripollet
- Handbol Ripollet
- Hoquei Ripollet
- Futbol Sala Ripollet
- Patinatge Artístic
- Unió de Comerciants (96 botigues)

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal