fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Diumenge s'organitza una jornada solidària vers les persones refugiades -Societat- 17/05/2017

La Plataforma per les Persones Refugiades de Ripollet organitza aquest diumenge, 21 de maig, una jornada solidària sota el títol Camins sense fronteres, que comptarà amb la col·laboració de diverses entitats i comerços locals. Les activitats es duran a terme a la rambla de Sant Jordi i en el Centre Cultural, a excepció de la Bicicletada que tindrà un recorregut per diferents carrers de Ripollet. L'objectiu és conscienciar la població sobre les dificultats de les persones que han d'abandonar les seves llars.

Diumenge s'organitza una jornada solidària vers les persones refugiades -Imatge 1-Diumenge s'organitza una jornada solidària vers les persones refugiades -Imatge 2-

Les activitats començaran a les 10 del matí, amb un circuit de patins que s'instal·larà a la rbla. de Sant Jordi, davant del Centre Cultural. A les 10.30 h, es realitzarà el taller Maquillem cossos i voreres, també al davant del Centre Cultural. A les 11 h, s'iniciaran les inscripcions a la bicicletada, en un estand instal·lat a la cruïlla de la rbla. de Sant Jordi amb el c. de Pau Casals; i serà a les 11.15 h, quan es doni el tret de sortida de la Bicicletada, que recorrerà els carrers de Ripollet. Durant el recorregut, hi haurà diferents espais on es desenvoluparan activitats teatrals. La Sala de Música del Centre Cultural acollirà a les 12.30 h un conte audiovisual anomenat Odissea. A les 13.15 h, es llegirà el Manifest en favor de les persones refugiades al pati del Centre Cultural. Per últim, es posarà el punt final de la jornada un ball africà i una degustació de beigne, al pati del Centre Cultural, a partir de les 13.20 h.

Les entitats que col·laboren amb la jornada Camins sense fronteres són Patins Solidaris, Descargolats Teatre, La Careta Teatre, Folakhe Afro i L'Aresta. La proposta també compta amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal