fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'AECC recapta 556,80 euros per a la lluita contra el càncer de mama -Societat- 24/10/2016

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, que es commemorava el passat 19 d'octubre, els gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim es van sumar a la campanya 'Suma't al rosa' de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Els gimnasos van oferir la setmana passada diverses activitats amb l'objectiu de recaptar fons, que es lliuraran a la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer. L'entitat s'ha mostrat molt satisfeta per la col·laboració dels gimnasos i la resposta dels ripolletencs, que hi han participat un any més. En total, es van recaptar un total de 556,80 euros, que serviran per seguir investigant una cura per aquesta malaltia.

L'AECC recapta 556,80 euros per a la lluita contra el càncer de mama -Imatge 1-L'AECC recapta 556,80 euros per a la lluita contra el càncer de mama -Imatge 2-L'AECC recapta 556,80 euros per a la lluita contra el càncer de mama -Imatge 3-L'AECC recapta 556,80 euros per a la lluita contra el càncer de mama -Imatge 4-

Molts veïns es van adherir a la campanya portant algun complement de color rosa, com ara un mocador o una samarreta. A més, durant aquestes jornades, es van recollir donatius econòmics per participar en les activitats o en les guardioles de l'AECC que estaven repartides en els gimnasos. La campanya contra el càncer de mama continuarà el pròxim dissabte 5 de novembre, quan la Junta Local de l'AECC col·locarà una carpa al Parc dels Mestres. L'estand estarà obert de 10 a 13.30 hores i facilitarà informació sobre la prevenció del càncer de mama. També s'hi vendran les ulleres de sol solidàries per 5 euros i clauers solidaris. La recaptació també es destinarà a la lluita contra aquest tipus de tumor.

Fotos: Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim (AECC)

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal