fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet es constitueix com a entitat -Societat- 24/10/2016

Membres del Club de Jubilats i de la plataforma ciutadana es van reunir el passat divendres, 21 d'octubre, per a constituir-se oficialment com a entitat. Així, es va crear l'Associació Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet, a més d'aprovar els seus estatuts. L'entitat, presidida per Jose Luís Fernández i amb Arsenio García com a Secretari i Luís Resina com a Tresorer, afronta ara el repte de trobar local social. En aquest sentit, l'associació a manifestat la seva preferència per un espai cèntric, com ara el Centre Cultural o els locals del Parc dels Mestres.

El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet es constitueix com a entitat -Imatge 1-El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet es constitueix com a entitat -Imatge 2-El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet es constitueix com a entitat -Imatge 3-El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet es constitueix com a entitat -Imatge 4-El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet es constitueix com a entitat -Imatge 5-

Pel que fa als seus projectes a curt termini, l'entitat continuarà treballant per aconseguir una residència per a la gent gran a Ripollet i preveu tenir un paper actiu als pressupostos participatius. Quant als projectes a mig i llarg termini, el Club de Jubilats i Pensionistes planteja la possibilitat de convertir-se en una entitat d'economia social.

Un cop aprovats els estatuts, el Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet celebrarà una assemblea general, on escolliran els seus òrgans i comissions. Jose Luís Fernández, president de l'entitat, va explicar durant l'acte de signatura, que són "una entitat social que vol representar el col·lectiu de jubilats i pensionistes i defensar els seus drets", a més d'incidir en totes les institucions.

Reunió amb les AV
Un cop fet l'acte de signatura i constitució com a entitat, el Club de Jubilats i Pensionistes va realitzar una reunió amb les associacions de veïns per parlar sobre la necessitat d'unir forces per tal d'aconseguir una residència a Ripollet. A la reunió van ser presents les AV de Can Mas, Sant Andreu i Can Vargas.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal