fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Darrera setmana per demanar un pis de lloguer amb opció a compra als HPO dels Pinetons -Serveis- 27/07/2016

Aquesta és la darrera setmana per presentar les sol·licituds per als 74 habitatges de protecció oficial del barri Pinetons, que l'Impsol ha posat a lloguer amb opció a compra. N'hi ha 27 a la promoció Pinetons I i 47 a Pinetons II. A més, se n'han reservat 8 per a persones amb mobilitat reduïda. Fins al moment, l'OAC ha rebut més de 250 peticions.

Darrera setmana per demanar un pis de lloguer amb opció a compra als HPO dels Pinetons -Imatge 1-
Hi ha pisos d'1, 2 i 3 habitacions, amb plaça d'aparcament i traster. Les quotes mensuals s'han estipulat entre els 317,79 i els 502,59 euros mensuals, incloent-hi l'IVA, la comunitat i la taxa d'escombreries.

Els sol·licitants han de portar empadronats o treballant a Ripollet des de fa, com a mínim, 2 anys i no han de tenir cap pis en propietat. El contracte serà de 3 a 5 anys i durant aquest temps podran exercir el dret d'opció a compra, bonificant-se del preu de compra preestablert entre el 50 al 100% del ja pagat mes a mes.

La normativa i el formulari es poden descarregar a la web municipal (vegeu a sota de la notícia, a Continguts relacionats) i a l'IMPSOL. Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (c. de Balmes, 4), de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores (es recomana concertar hora a citaprevia.ripollet.cat). El desbloqueig de la bossa de pisos de protecció oficial buits que té l'Impsol era una llarga reivindicació de l'Ajuntament. A més, el govern municipal continua negociant que es posin en lloguer social 15 pisos més.

S'incrementen les peticions d'ajudes per a lloguer
D'altra banda, l'Oficina Local de l'Habitatge va rebre un total de 215 sol·licituds, a la darrera convocatòria d'ajuts per al lloguer de l'habitatge, pràcticament el triple que l'any anterior. L'increment de peticions està relacionat amb la promoció realitzada per l'OLH, que treballa en conveni amb la Generalitat i que ha obert recentment a les dependències de Serveis Socials (c. Salut, 1). Està previst que l'Agència Catalana de l'Habitatge comuniqui l'atorgament de subvencions al novembre.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal