fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Música
Nits de Música celebra els 15 anys de la seva primera sessió -Música- 12/11/2015

Aquest divendres, 13 de novembre, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell celebrarà els 15 anys de la primera sessió de les Nits de Música (que va ser el 30 d'octubre del 2000). La celebració tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les vuit del vespre i consistirà en un repàs de les entitats, persones i personatges que han passat al llarg d'aquests 15 anys per l'activitat.

Nits de Música celebra els 15 anys de la seva primera sessió -Imatge 1-

Les Nits de Música és una activitat gratuïta que va començar dedicant-se especialment a la música clàssica, l'òpera i la sarsuela. Des d'aquella primera sessió, realitzada a l'antic local de l'Associació, al carrer de Sant Joan, les Nits de Música han anat evolucionant i, gràcies a comptar amb la col·laboració de més d'una trentena d'especialistes, s'ha pogut ampliar l'àmbit dels gèneres musicals.

Així, s'han realitzat sessions dedicades al jazz, a la cançó protesta o al cinema musical, entre moltes d'altres temàtiques. A més, el tancament del local de l'Associació al carrer Sant Joan va obrir la porta a l'organització d'aquesta activitat en diferents espais. Tot i que actualment el lloc habitual de les sessions de les Nits de Música és el Centre Cultural, també s'han realitzat a les seus de diferents entitats locals i ens espais emblemàtics del municipi, com la parròquia de Sant Esteve o el jardí romàntic de la casa Padró. En conjunt, s'han ofert sessions a més d'una trentena d'espais diferents.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal