fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 20 d'abril de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Escola de música municipal de Ripollet entrarà en funcionament el pròxim mes de setembre -Serveis- 18/12/2020


L'Escola de música municipal de Ripollet entrarà en funcionament el pròxim mes de setembre -Imatge 1-
Aquest dilluns, 14 de desembre, l'Ajuntament de Ripollet va signar el contracte amb Espaiart Castellar SL, empresa adjudicatària del servei d'Escola de música municipal de Ripollet. El contracte, vigent durant dos cursos, entrarà en vigor el mes de setembre de 2021, coincidint amb l'inici del curs. La vigència del contracte és de dos anys, finalitzant l'estiu de 2023. Amb aquesta signatura es dona així compliment a la resolució dictada pel Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, després de no admetre el recurs de Musiquem, per un defecte de forma.

La resolució del TCCSP ordena aixecar la suspensió del procediment de licitació, continuant amb la formalització del contracte, i esgota la via administrativa. Així, davant d'aquesta resolució, només es pot interposar un recurs contenciós administratiu als tribunals, encara que no suspendria el contracte de forma automàtica.

L'Ajuntament i l'empresa adjudicatària han acordat iniciar el servei el pròxim curs i les classes continuaran, de moment, al CIP Molí d'en Rata. Més endavant, es donaran a conèixer totes les dades sobre el procés de matriculació.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal