fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Les dades d'afectació de la COVID-19 a Ripollet encara es mantenen en nivells molt elevats -Sanitat- 10/11/2020

Tot i que, en general, al Vallès comença a notar-se el resultat de les restriccions de mobilitat i l'aïllament social, a Ripollet les dades encara han crescut en relació amb la setmana anterior. A les escoles, hi ha 13 grups confinats, segons l'actualització de dimarts 10 de novembre.

Les dades d'afectació de la COVID-19 a Ripollet encara es mantenen en nivells molt elevats  -Imatge 1-

Segons un nou informe de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, en data de dilluns 9 de novembre, el nombre de casos positius de COVID19 detectats a Ripollet del 31 d'octubre al 6 de novembre, va ser de 139, una desena més que la setmana anterior, amb 129 positius i 17 més que ara fa 2 setmanes (del 17 al 23 d'octubre). La taxa d'incidència ha tornat a augmentar, fins als 360,79 positius per cada 100.000 habitants (334,83 la setmana anterior) i el risc de rebrot és de 726 (711 la setmana anterior). La Rt es manté superior a 1 (1,05), malgrat baixa lleugerament. Així, tot i desaccelerar-se el ritme de pujada de la corba epidemiològica, cal mantenir de forma molt estricta les mesures de seguretat i d'higiene establertes contra la COVID-19.

Pel que fa a la incidència a les escoles, segons el Traçacovid de la Generalitat de Catalunya, el dia d'avui hi ha un total de 13 grups confinats, 4 més que la setmana anterior, que afecta 328 persones, de la vintena de centres educatius públics, concertats i privats de Ripollet. El nombre de positius en els darrers 7 dies és de 27, força inferior a la setmana passada, que va ser de 43, entre personal docent i alumnes.

El toc de queda, el confinament perimetral i d'aïllament social estan donant resultats en el control de la pandèmia. Les darreres mesures en vigor contra la COVID-19, ara prorrogades fins al 23 de novembre, poden haver fet que la incidència al Vallès, en general, hagi disminuït per primera vegada després d'un mes, tot i que continua augmentant el nombre d'ingressos i les morts. El 5 de novembre, el nombre de persones hospitalitzades al Vallès era de 581, 80 d'elles a l'UCI. Els darrers dies, el ritme d'increment, però, ha disminuït. La positivitat també s'ha estabilitzat al voltant de l'11%, tot i que encara és massa elevada.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal