fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 15 d'abril de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El gimnàs del Poliesportiu obre al públic amb un espai renovat i més accessible -Esport- 05/10/2020

L'ús de la instal·lació estarà limitat a 10 persones per hora i amb cita prèvia, per tal de garantir les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Els treballs de reforma del gimnàs del Poliesportiu ja han finalitzat. El gimnàs s'ha convertit en un espai diàfan, després de tirar a terra una paret interior, canviar el terra i la climatització i realitzar treballs de pintura. També s'ha aportat més seguretat i accessibilitat, amb el canvi de la porta d'emergència i l'adequació de l'accés i els espais, per de permetre el seu ús per part de persones amb mobilitat reduïda. La reforma, amb un cost de prop de 50.000 €, es complementa amb un nou contracte de lloguer i manteniment de tota la maquinària de fitness, que supera els 130.000 €.

El gimnàs del Poliesportiu obre al públic amb un espai renovat i més accessible -Imatge 1-El gimnàs del Poliesportiu obre al públic amb un espai renovat i més accessible -Imatge 2-

Com ha explicat la regidora d'Esports, Andrea Guijarro, "hem intentat dignificar la situació, que era molt precària, amb aquest contracte amb el que es faran controls preventius i correctius periòdics de la maquinària i també hem intentat solventar el problema d'humitats i el tema de la climatització". Guijarro també ha explicat que s'està treballant per tal de reforçar el personal, especialment els primers mesos, amb una persona que pugui estar a la sala per tal de supervisar el correcte ús de la instal·lació i el compliment de la normativa.

Les mesures de seguretat contra la Covid-19 fan que l'ús del gimnàs, pel moment, s'hagi de limitar a 10 persones per hora, que hauran de reservar prèviament, preferentment, a través de l'apartat de cita prèvia del web municipal. Aquelles persones que no puguin fer-ho online, poden trucar al telèfon 936 929 752.  

A banda del gimnàs, l'Ajuntament ha aprofitat el temps que les instal·lacions han estat tancades al públic per la Covid-19, per tal de realitzar altres millores, com ara treballs de pintura als vestuaris, a la sala d'activitats i a l'interior de la piscina, així com la senyalització i adequació dels espais, com és el cas dels vestuaris, on s'ha guanyat espai de pas i amplitud.

Foto: L'alcalde i la regidora d'Esports van visitar les instal·lacions, acompanyats pels tècnics d'Esports, el passat 18 de setembre.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal