fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Novetats en el restabliment dels serveis de l'Ajuntament amb l'entrada en la fase 2 #ObrimRipollet -Sanitat- 08/06/2020

Ripollet entra en fase 2 de la desescalada aquest dilluns, 8 de juny, dins la regió sanitària Metropolitana Nord i juntament amb Barcelona, la Metropolitana sud i Lleida. Les regions de Girona, Catalunya Central i les àrees de l'Alt Penedès i el Garraf es mantindran en fase 2, mentre que el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu i Aran passen a la fase 3.

Novetats en el restabliment dels serveis de l'Ajuntament amb l'entrada en la fase 2 #ObrimRipollet -Imatge 1-Novetats en el restabliment dels serveis de l'Ajuntament amb l'entrada en la fase 2 #ObrimRipollet -Imatge 2-Novetats en el restabliment dels serveis de l'Ajuntament amb l'entrada en la fase 2 #ObrimRipollet -Imatge 3-Novetats en el restabliment dels serveis de l'Ajuntament amb l'entrada en la fase 2 #ObrimRipollet -Imatge 4-Novetats en el restabliment dels serveis de l'Ajuntament amb l'entrada en la fase 2 #ObrimRipollet -Imatge 5-

A banda de les novetats anunciades per l'Estat respecte a la mobilitat, la reunió amb familiars i amics i l'accés a bars i restaurants, a Ripollet, l'Ajuntament continua actualitzant i seguint el Pla de Restabliment de Serveis, que tot i l'obertura, segueix prioritzant l'accés als serveis municipals i l'atenció ciutadana de forma telefònica i telemàtica i apel·lant a la responsabilitat de la ciutadania. Amb l'etiqueta #ObrimRipollet, el consistori anirà informant novament de les noves mesures de la fase 2 de desescalada a les xarxes socials i a la web municipal ripollet.cat (consulteu imatges adjuntes).

Podeu consultar el que s'hi pot fer a la fase 2, al web de la Generalitat de Catalunya.
En aquesta fase, continua vigent l'estat, d'alarma però es flexibilitzen les mesures per anar adaptant-se a la "nova normalitat".

CONSIDERACIONS GENERALS DE LA FASE 2
· Trobades de fins a 15 persones, a casa i a l'espai públic.
· Bars, restaurants i comerços poden obrir amb el 40% d'aforament.
· Les passejades ja no tindran límit horari, però per fer esport cal reservar les franges de 10-12 h i de 19-20 h als majors de 70 anys.
· Transport públic: es poden ocupar tots els seients.
· Navegació d'oci: 75% de l'aforament, a excepció que es tracti de persones que convisquin,que podenarribar al 100%, però mai més de 10 persones.
· Vols d'oci: grups d'un màxim de 20 persones, inclòs el pilot.
· Instal·lacions esportives cobertes: es permet la pràctica d'esports per parelles (2x2) sense afectar la limitació del 30% d'aforament.
· Piscines esportives: es permet la pràctica esportiva per dues persones sense afectar la limitació del 30% d'aforament.
· Lavabos, vestuaris, emprovadors, sales de lactància o similars públics (clients): una persona per a espais de fins a 4 m2, i per a lavabos de més de 4 m2 i amb més d'una cabina o urinari, 50% del nombre de cabines i urinaris.
· Activitats esportives, culturals o recreatives en espais naturals: autoritzades dins de la unitat territorial amb limitació de grups de 15 persones.
· Sales d'exposicions, museus, monuments i equipaments culturals: es poden suspendre fins que se superin totes les fases de desescalada totes les activitats a sales de col·lecció o exposició del museu que requereixin l'agrupament de persones al mateix espai, com poden ser visites guiades, xerrades al voltant d'una peça o similars.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal