fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 13 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El govern presenta als grups municipals l'estructura del Pla de xoc -Sanitat- 15/05/2020

Aquest document servirÓ de base de treball per a la Taula del pla de xoc, que celebrarÓ la primera reuniˇ el pr˛xim dijous, 21 de maig.

El govern presenta als grups municipals l'estructura del Pla de xoc -Imatge 1-
Aquest matÝ ha tingut lloc una nova reuniˇ telemÓtica de la Junta de Portaveus, on l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, ha presentat a la resta de grups municipals les Bases per a la reparaciˇ i recuperaciˇ social i econ˛mica. Es tracta d'un document amb el qual consideren que hauria de ser l'estructura del Pla de xoc i que caldrÓ ampliar i definir a la futura taula de treball, que es constituirÓ el pr˛xim dijous. L'equip de govern tambÚ ha explicat les mesures ja preses o a punt d'entrar en vigor en els Ómbits de serveis socials, habitatge, educaciˇ i l'hostaleria, aixÝ com el Pla de restabliment de serveis, que es posaria en marxa amb l'inici de la Fase 1 de desescalada.

Quant a les Bases per a la reparaciˇ i recuperaciˇ de la crisi social i econ˛mica generada per la Covid-19, el document contempla diferents mesures urgents, en relaciˇ amb els ajuts i serveis a les persones i al teixit productiu, aixÝ com d'altres, mÚs a llarg termini, dirigides a aconseguir un nou model de desenvolupament de la ciutat, basat en la democrÓcia econ˛mica i la justÝcia social i ambiental. Per ˙ltim, aquest document tambÚ apunta la voluntat de fer un homenatge i reconeixement a les vÝctimes de la Covid-19 i a l'esforš colĚlectiu dels treballadors i treballadores.

Aquest esborrany haurÓ de servir de base per a la Taula de treball del Pla de xoc, que es preveu reunir el pr˛xim dijous i on la proposta inicial de l'equip de govern Ús que compti amb tres subcomissions de treball, corresponents a drets socials, desenvolupament econ˛mic i desenvolupament comunitari. Una taula que estaria formada per representants del govern local, dels diferents grups municipals, aixÝ com de tots els agents socials i econ˛mics que es consideri necessari. La idea Ús que en aquesta primera reuniˇ, el govern municipal presenti l'esborrany amb propostes mÚs detallades i que cada grup pugui aportar les seves.

Al punt de precs i preguntes, l'alcalde ha contestat a una pregunta del PSC sobre la Festa Major, que s'estan treballant tots els escenaris possibles en el si de la Comissiˇ i el govern es dona de termini fins a finals de maig per a prendre una decisiˇ. El regidor d'Educaciˇ, Oriol Mor, tambÚ ha explicat, amb relaciˇ als casals d'estiu, que la intenciˇ de l'Ajuntament Ús portar-los a terme, en cas que entrem a la fase 3. Es treballarÓ com fer-ho, juntament amb la comissiˇ d'educaciˇ en el lleure i d'acord amb les directrius que aquesta setmana han arribat de la Generalitat de Catalunya.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal