fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 29 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El govern presenta als grups municipals l'estructura del Pla de xoc -Sanitat- 15/05/2020

Aquest document servirà de base de treball per a la Taula del pla de xoc, que celebrarà la primera reunió el pròxim dijous, 21 de maig.

El govern presenta als grups municipals l'estructura del Pla de xoc -Imatge 1-
Aquest matí ha tingut lloc una nova reunió telemàtica de la Junta de Portaveus, on l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, ha presentat a la resta de grups municipals les Bases per a la reparació i recuperació social i econòmica. Es tracta d'un document amb el qual consideren que hauria de ser l'estructura del Pla de xoc i que caldrà ampliar i definir a la futura taula de treball, que es constituirà el pròxim dijous. L'equip de govern també ha explicat les mesures ja preses o a punt d'entrar en vigor en els àmbits de serveis socials, habitatge, educació i l'hostaleria, així com el Pla de restabliment de serveis, que es posaria en marxa amb l'inici de la Fase 1 de desescalada.

Quant a les Bases per a la reparació i recuperació de la crisi social i econòmica generada per la Covid-19, el document contempla diferents mesures urgents, en relació amb els ajuts i serveis a les persones i al teixit productiu, així com d'altres, més a llarg termini, dirigides a aconseguir un nou model de desenvolupament de la ciutat, basat en la democràcia econòmica i la justícia social i ambiental. Per últim, aquest document també apunta la voluntat de fer un homenatge i reconeixement a les víctimes de la Covid-19 i a l'esforç col·lectiu dels treballadors i treballadores.

Aquest esborrany haurà de servir de base per a la Taula de treball del Pla de xoc, que es preveu reunir el pròxim dijous i on la proposta inicial de l'equip de govern és que compti amb tres subcomissions de treball, corresponents a drets socials, desenvolupament econòmic i desenvolupament comunitari. Una taula que estaria formada per representants del govern local, dels diferents grups municipals, així com de tots els agents socials i econòmics que es consideri necessari. La idea és que en aquesta primera reunió, el govern municipal presenti l'esborrany amb propostes més detallades i que cada grup pugui aportar les seves.

Al punt de precs i preguntes, l'alcalde ha contestat a una pregunta del PSC sobre la Festa Major, que s'estan treballant tots els escenaris possibles en el si de la Comissió i el govern es dona de termini fins a finals de maig per a prendre una decisió. El regidor d'Educació, Oriol Mor, també ha explicat, amb relació als casals d'estiu, que la intenció de l'Ajuntament és portar-los a terme, en cas que entrem a la fase 3. Es treballarà com fer-ho, juntament amb la comissió d'educació en el lleure i d'acord amb les directrius que aquesta setmana han arribat de la Generalitat de Catalunya.
AGENDA

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal