fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Crida de l'Arxiu Municipal per a la cessió de documents sobre el confinament #ArxivemlaCOVID19 -Serveis- 13/05/2020

L'Arxiu Municipal de Ripollet s'ha sumat a la campanya #ArxivemlaCOVID19, promoguda per l'Associació d'Arxivers - Gestors de Documents de Catalunya arreu del país, per poder conservar i documentar el moment històric que estem vivint, provocat per la COVID19. És per això que es demana a la ciutadania que no llenci o esborri aquells dibuixos, cartes, pancartes o qualsevol altre document textual o gràfic, així com fotos o vídeos enregistrats amb motiu d'aquesta pandèmia, per tal de cedir-los a l'Arxiu Municipal.

Crida de l'Arxiu Municipal per a la cessió de documents sobre el confinament #ArxivemlaCOVID19 -Imatge 1-Crida de l'Arxiu Municipal per a la cessió de documents sobre el confinament #ArxivemlaCOVID19 -Imatge 2-
Cal tenir en compte que els continguts que es generen a les xarxes socials no ofereixen garanties de preservació permanent ni d'accés futur i que l'Arxiu Municipal és responsable de la custòdia i difusió del patrimoni documental del municipi.

Les persones que vulguin col·laborar, poden enviar la documentació, preferentment a través d'internet en forma d'adjunt amb un correu electrònic a arxiumunicipal@ripollet.cat o bé a través de serveis gratuïts d'intercanvi de fitxers (per exemple WeTransfer), en cas que tinguin un pes important.

Al cos del correu electrònic cal indicar la següent informació:
· Autor de la fotografia, vídeo o document textual/gràfic.
· Ubicació (barri, carrer, zona aproximada).
· Data d'enregistrament.
· Títol (acció que es recull, de la forma més breu possible).
· Accés i difusió (indiqueu que cediu el dret a reproduir-lo i consultar-lo).

Una altra opció és fer-ho arribar presencialment quan el confinament hagi acabat, portant les fotos o els vídeos en un llapis de memòria o qualsevol altre dispositiu a la seu de l'Arxiu municipal de Ripollet. Caldrà demanar cita prèvia al correu electrònic arxiumunicipal@ripollet.cat. El personal de l'arxiu atendrà aquestes persones, descarregarà de manera segura el material i deixarà constància de tot el procediment.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal