fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La Deixalleria reobre per a industrials i autònoms i torna la deixalleria mòbil -Serveis- 11/05/2020

Dilluns, 11 de maig, es restablirà el servei de la Deixalleria Municipal, ubicada a la carretera de Santiga, que es va tancar per la crisi sanitària del coronavirus, el passat mes de març. L'obertura serà en horari reduït d'atenció al públic, de 9.30 a 13.30 h, i exclusivament per a industrials i autònoms, no per a particulars, fins a nou avís.

La Deixalleria reobre per a industrials i autònoms i torna la deixalleria mòbil -Imatge 1-
Aquesta mesura s'ha pres tenint en compte que la reducció de les mesures de confinament. La reobertura de les instal·lacions es realitzarà complint amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut contra la Covid-19.

Deixalleria mòbil
D'altra banda, la setmana vinent també es tornarà a habilitar el servei de deixalleria mòbil, que a Ripollet es porta a terme els dimecres i, per tant, s'iniciarà el dia 13 de maig. Aquest servei també es restableix amb restriccions d'horari.

Els nous horaris de les tres parades, que sí que es mantenen, són els següents:

De 10 a 11 h - C. de Rizal, 6 (Rbla. St. Jordi / c. Monturiol)
D'11.30 a 13 h - C. Nostra Senyora dels Àngels / ctra. de l'Estació
De 16 a 19 h - C. Verge de Montserrat / Ramon i Cajal

Recordem que a les deixalleries mòbils es poden portar els següents tipus de residus: Aparells informàtics i de telefonia; bateries de cotxe; bombones de gas (fins a 5 kg); cables (elèctrics); càpsules (de dosi única) d'alumini i de plàstic; cartutxos de tinta i tòners; CD i DVD; ferralla i metalls (cassoles, cafeteres...); filtres de vehicles; fluorescents i bombetes; monitors i pantalles; olis de cuina; olis de motor; petits aparells elèctrics i electrònics; piles i acumuladors; pintures, vernissos i dissolvents; plàstic dur (caixes de fruita, galledes...); pneumàtics petits; productes químics de neteja, de jardineria o de cosmètica; radiografies, i roba i calçat.

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal