fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'Ajuntament manté el contacte telefònic amb més de 500 persones major de 85 anys -Sanitat- 04/04/2020

L'aïllament de persones grans, com a persones vulnerables i de risc, ha estat i és una de les prioritats de l'Ajuntament des de l'inici del confinament per la COVID19. Des de l'inici, el personal de Drets Socials ha estat pendent de les 825 persones majors de 85 anys de Ripollet que consten al padró, intentant contactar amb totes elles, tot i que de moltes no disposem del telèfon. Fins al moment, s'ha aconseguit contactar amb més de 500 persones, a les quals ja s'ha fet diverses rondes de trucades.

L'Ajuntament manté el contacte telefònic amb més de 500 persones major de 85 anys -Imatge 1-

Inicialment, han mirat de saber si vivien soles o estaven amb algun familiar o cuidador, si tenien teleassistència i si tenien algun tipus de necessitat, a més de donar les pautes bàsiques del confinament amb consells d'higiene i salut. D'aquestes primeres trucades es van fer 61 incidències, que es van passar a la treballadora social per valorar si s'havia de fer algun servei. S'estan fent serveis com ara portar la compra o àpats a domicili. També alguns casos s'han derivat al CAP, per a fer el seu seguiment de salut. Aquesta setmana ja s'han realitzat segones i terceres trucades, més de seguiment i acompanyament emocional.

Des de l'Ajuntament de Ripollet es demana la col·laboració de la ciutadania per estar atents dels seus familiars i veïns majors de 65 anys i que es posin en contacte amb Drets Socials si detecten alguna necessitat assistencial, a qualsevol dels telèfons habilitats: 935 046 007 - 670 291 976 - 670 291 716 - 680 241 330.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal