fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 5 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Sanitat- 03/04/2020

L'Ajuntament de Ripollet està planificant diferents actuacions a la via pública, que s'allargaran durant el temps que duri l'estat d'alarma, destinades tant a la neteja i desinfecció, com al manteniment i reparació de diferents elements de la via pública. També s'han pres diferents mesures de prevenció contra la Covid-19, seguint les recomanacions de la Generalitat, com és el tancament de les fonts d'aigua de boca del municipi.

Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 1-Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 2-Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 3-Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 4-
Durant aquests dies en que ha baixat molt l'activitat als carrers, l'empresa SECE està realitzant certs treballs de manteniment de l'enllumenat públic que estaven pendents de programar, quant a la reparació i reposició de fanals malmesos. Es tracta de més d'una vintena de punts de llum repartits per tot el municipi, malmesos la majoria per corrosió, però també per col·lisió i per vandalisme. El cost d'aquestes actuacions supera els 25.000 euros.

Desinfecció i desratització
També continuen els treballs de neteja i desinfecció, a càrrec d'Urbaser, de carrers i zones properes a serveis essencials i establiments oberts, així com dels contenidors. També a finals de la setmana passada van quedar reparats prop d'una vintena de pedals de contenidors que estaven espatllats, amb l'objectiu que la ciutadania no hagi d'obrir-los manualment.

D'altra banda, en el marc de les actuacions programades per part del departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, entre avui i demà es realitzarà una de les tres intervencions anuals per garantir el control efectiu de rosegadors a la via pública. Els operaris de l'empresa de control de plagues realitzaran una desratització general a tot el municipi, col·locant esquer raticida en uns 130 pous de registre del clavegueram, a més d'actuar al Mercat Municipal.

AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal