fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'Ajuntament incrementa el servei de neteja de carrers i espais públics -Sanitat- 20/03/2020

S'ha redistribuït el personal que es destinava a tasques a edificis que ara romanen tancats

L'Ajuntament incrementa el servei de neteja de carrers i espais públics -Imatge 1-L'Ajuntament incrementa el servei de neteja de carrers i espais públics -Imatge 2-L'Ajuntament incrementa el servei de neteja de carrers i espais públics -Imatge 3-
Aquest divendres i durant el cap de setmana es faran unes tasques específiques de neteja i desinfecció dels carrers i espais públics, especialment als entorns d'aquests equipaments o comerços que han de romandre oberts.

Així, avui divendres s'està fent una neteja intensiva als voltants dels ambulatoris (CAP I, CAP II I CAP Pinetons), de les comissaries de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, a l'entorn del Mercat municipal i altres establiments d'alimentació, supermercats i forns així com del voltant de farmàcies i estancs. També es netejaran les parades de bus i l'entorn del cementiri i el tanatori.

Aquest neteja es farà amb la cuba de baldeig i una furgoneta d'hidropressió per aquells llocs on s'accedeixi amb més dificultat. També es farà la neteja i desinfecció de contenidors i es continuarà amb la tasca de reparació de pedals per tal d'evitar obrir-los amb la mà.

Durant el cap de setmana, s'incidirà novament a les zones indicades anteriorment com a espais amb afluència de persones usuàries i es continuarà amb tasques com ara recollida de papereres, recollida del rebuig o l'escombrat manual de carrers. A més, diumenge, aprofitant que els establiments hauran tancat, es farà una neteja més intensiva del seu entorn.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal