fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 21 de juny de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
L'alcalde demana que la gent es quedi a casa: "ens ho hem de prendre seriosament" -Comunicació- 17/03/2020

L'emergència sanitària del coronavirus ja va alterar la vida de Ripollet el cap de setmana: des de dissabte a la nit la població viu confinada als seus domicilis a l'espera de com evoluciona la crisi. L'alcalde de Ripollet, José Maria Osuna, ha explicat en una entrevista a Ripollet Ràdio com estan funcionant els serveis bàsics i ha emès un missatge de calma a la població, assegurant que els serveis bàsics i l'abastiment estan "assegurats". "Els serveis bàsics essencials estan funcionant amb la màxima normalitat", ha assegurat, i ha volgut expressar el seu agraïment a tots els treballadors que ho fan possible.

L'alcalde demana que la gent es quedi a casa: "ens ho hem de prendre seriosament" -Imatge 1-

Malgrat el confinament a casa és important i està tenint un bon seguiment, segons el batlle convé "fer un requeriment als governs perquè aturin tota activitat laboral que no sigui absolutament indispensable" de manera immediata, ja que "cada dia que perdem és un dia essencial per sortir d'aquesta situació el més aviat possible". També demana que s'apliqui per part del Govern central un pla de xoc econòmic i social "perquè la crisi no la paguin els de sempre".

Osuna ha volgut tenir també un record per les persones més vulnerables, que ha assegurat que "són la nostra prioritat", amb un seguiment especial i trucades individualitzades a tots els usuaris del servei d'atenció domiciliària. A través d'aquest enllaç es pot consultar com accedir als diferents serveis d'atenció de l'Ajuntament de manera telemàtica.

Ripollet Ràdio reforça la cobertura informativa sobre el coronavirus, amb flaixos informatius cada hora i entrevistes. Com a mesura de prevenció de contagis, la programació habitual queda suspesa. Al web ripolletradio.cat trobareu enllaços amb més informació sobre el coronavirus i un test en línia sobre els seus símptomes.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal