fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 24 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Ripollet se suma al Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol -Esport- 19/02/2020

El 19 de febrer es commemora el Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol, data en què va néixer el futbolista professional Justin Fashanu, símbol de la lluita del col·lectiu LGTBI+ (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals). Des de l'Ajuntament de Ripollet es treballa des de fa anys de forma transversal en polítiques contra la LGTBIfòbia, en tots els àmbits de la vida social i amb el suport de l'Observatori contra l'Homofòbia. És per això que l'Ajuntament, juntament amb tots els clubs i entitats esportives de futbol de Ripollet, ens adherim a la campanya del Consell Comarcal del Vallès Occidental 'Xiulem fora de joc a la LGTBIfòbia' i al manifest de l'Observatori contra l'Homofòbia, per ratificar el compromís amb el col·lectiu LGTBI i donar suport a les entitats i xarxes d'entitats que treballin en favor del col·lectiu.

Ripollet se suma al Dia Internacional contra l'Homofòbia al Futbol -Imatge 1-

Pel que fa a les accions previstes per tal de conscienciar a la ciutadania envers aquesta qüestió en el món del futbol, aquesta tarda, tots els clubs i entitats esportives de futbol de Ripollet faran visible, amb diferents activitats i iniciatives tant al terreny de joc com a les xarxes socials, la seva adhesió a la campanya i al manifest 'Xiulem fora de joc a la LGTBIfòbia'. Es tracta del Futbol Sala Ripollet, l'Escola de Futbol Base Ripollet, el Club de futbol Ripollet, l'AE Can Mas i la Peña Deportiva Pajaril.

El pròxim dissabte, 22 de febrer, a les 11 h, en el marc del torneig escolar organitzat per l'Escola de Futbol Base al camp de l'Industrial, es llegirà el Manifest contra l'homofòbia al futbol, amb l'objectiu de transmetre la importància i els valors d'aquest dia als esportistes escolars.

Des de les regidories de Polítiques LGTBI i d'Esports consideren que és important visibilitzar les discriminacions i els tabús per l'orientació sexual que existeixen al món del futbol i valoren molt positivament la implicació de tots els clubs i entitats locals, que ajuden a transmetre als seus esportistes valors com el respecte i la tolerància.

NdP


Icona Fitxer PDF - 0,09 Mb - MANIFEST_CONTRA_LHOMOFOBIA_ESPORT_19_FEBRER_2020.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal