fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El carrer de la Sagrera es converteix en un carrer amb encant -Urbanisme- 11/02/2020

El pròxim divendres, 14 de febrer, el carrer de la Sagrera, entre els carrers de La Salut i d'Isabel La Catòlica, al nucli antic de Ripollet, passarà a ser únicament per a vianants, amb la col·locació d'hidrojardineres i pufs de formigó. Aquesta intervenció neix d'una proposta dels pressupostos participatius de l'escola FEDAC de l'any 2017, recollida en el projecte de pacificació del centre i forma part de les actuacions de l'Any Sumem Verd.

El carrer de la Sagrera es converteix en un carrer amb encant -Imatge 1-El carrer de la Sagrera es converteix en un carrer amb encant -Imatge 2-

L'objectiu és crear una zona de baixes emissions, que serà senyalitzada com a ZBE, amb accés exclusiu per a vehicles d'emergència. A les jardineres es plantaran cirerers d'arboç i flors de temporada. Es tracta del primer d'una sèrie de carrers amb encant que el govern municipal té planificats per a aquest mandat. El projecte 'Carrers estrets, solucions amples' també contemplava refer les voreres i anivellar-les amb la calçada per fer-les accessibles. Aquesta actuació s'espera dur a terme més endavant, a través d'un projecte coordinat per la Regidoria de Patrimoni.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal