fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 29 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'ICS estrena una nova flota de vehicles sostenibles a l'Àrea Metropolitana Nord -Sanitat- 04/12/2019

L'atenciˇ primÓria de l'Órea Metropolitana Nord, la zona que inclou Ripollet, ha comenšat la renovaciˇ de la flota dels seus vehicles que permetrÓ que tots els seus professionals es desplacin amb cotxes 100% sostenibles a principis d'any. Concretament, el 67% dels cotxes seran elŔctrics (35) i la resta, hÝbrids, combinaran l'electricitat o el gas liquat del petroli (GLP) amb benzina.

L'ICS estrena una nova flota de vehicles sostenibles a l'Àrea Metropolitana Nord -Imatge 1-

En la nova flota hi ha vehicles compactes urbans, turismes, furgonetes i, fins i tot, vehicles tot camÝ per a aquells territoris que aixÝ ho necessiten. En aquest sentit, en aquells casos on les caracterÝstiques dels serveis ho requereixen, la flota elŔctrica es complementa amb models hÝbrids o de gas.

La utilitzaciˇ d'aquests vehicles estÓ reservada per a l'atenciˇ domiciliÓria i urgŔncies d'atenciˇ primÓria en gran mesura, per˛ tambÚ pel transport intern i tasques de manteniment.

L'ICS per la sostenibilitat
En total, els vehicles de l'Institut CatalÓ de la Salut (ICS) fan 4,4 milions de quil˛metres, mÚs de 12.000 al dia. GrÓcies a aquest canvi de flota de tota l'organitzaciˇ, es deixaran d'emetre 12.000 tones anuals de CO₂ a l'atmosfera, un volum que equival a les emissions anuals de 1.000 llars. L'aposta pel respecte al medi ambient tambÚ tÚ impacte com a mesura de salut, ja que l'evidŔncia cientÝfica vincula la contaminaciˇ atmosfŔrica urbana com un dels factors mÚs perjudicials per a la salut de la poblaciˇ.

Aquesta mesura impulsada s'emmarca dins del Pla de responsabilitat social corporativa de la instituciˇ, que cerca l'impuls de mesures que repercuteixin positivament en la ciutadania, en l'organitzaciˇ i els seus treballadors i treballadores. Com a empresa de serveis sanitaris, l'ICS tambÚ tÚ el compromÝs amb un ˙s racional dels recursos naturals i en la implantaciˇ d'accions sostenibles que tinguin impacte positiu directe en la salut.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal