fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 5 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Les obres d'urbanització del carrer de Sant Sebastià s'ajornen fins al desembre -Urbanisme- 18/10/2019

Els treballs, que haurien d'haver comenšat fa unes dues setmanes, van ser ajornats, a l'espera d'un nou estudi que garanteixi el tractament del fibrociment trobat.

L'Ajuntament ha adrešat, a tots els ve´ns i ve´nes afectats, una carta signada per la Tinent d'alcalde d'Urbanisme, Reyes Mu˝oz, on els informa que s'ha actualitzat el calendari d'execuciˇ de les obres d'urbanitzaciˇ d'aquest carrer, en el tram comprŔs entre els carrers de Lepant i Conc˛rdia. AixÝ, a l'espera d'actualitzar el projecte, es preveu que les obres es puguin iniciar la primera quinzena de desembre, amb una durada aproximada d'uns sis mesos.

Les obres d'urbanització del carrer de Sant Sebastià s'ajornen fins al desembre -Imatge 1-

La decisiˇ d'ajornar les obres es va prendre desprÚs dels resultats de les anÓlisis de les diferents prospeccions fetes al subs˛l del carrer, on la quantitat trobada de fibrociment obligava a fer un nou estudi del projecte de les obres, tal com es va informar en el seu moment als ve´ns i ve´nes. Aquest estudi garanteix el tractament del residu amb les mÓximes garanties de seguretat, prenent les mesures adequades de protecciˇ per a la salut a les persones, tant dels treballadors de l'obra com del ve´natge.

La regidora d'Urbanisme lamenta les molŔsties que aquesta situaciˇ pugui ocasionar, sent plenament conscients que sˇn unes obres totalment necessÓries per a dur a terme en aquest espai. A mÚs, l'Ajuntament resta a la disposiciˇ dels ve´ns i ve´nes per a qualsevol informaciˇ o suggeriment que tinguin al respecte de l'obra.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal