fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 d'abril de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
En marxa el servei municipal de borsa de lloguer -Serveis- 23/09/2019

L'Oficina Municipal d'Habitatge acaba de posar en marxa un servei gratu´t de gestiˇ i mediaciˇ entre persones propietÓries i llogateres, amb l'objectiu d'incrementar l'oferta d'habitatges de lloguer i permetre llogar a Ripollet amb totes les garanties. Es tracta de crear una borsa de lloguer, proporcionant seguretat a les persones propietÓries i preus assequibles per a les llogateres. Les persones interessades han de posar-se en contacte amb l'Oficina Municipal d'Habitatge, a les oficines de Drets Socials (c. de Can Masachs 18-20, tel. 935 046 007, borsadelloguer@ripollet.cat).

En marxa el servei municipal de borsa de lloguer -Imatge 1-En marxa el servei municipal de borsa de lloguer -Imatge 2-

Els responsables del servei cerquen el lloguer mÚs adequat per a cada solĚlicitant, procurant que la renda a pagar sigui adequada al nivell d'ingressos (35% aproximadament) i garanteixen el cobrament i el bon ˙s dels habitatges. La regidora de Serveis Socials i Habitatge, Reyes Mu˝oz, ha explicat que "la situaciˇ actual Ús molt exclusiva perquŔ hi ha persones amb perfils molt diferents que no poden accedir a contractes de lloguer i aquest servei, el que vol, Ús abaixar els preus, amb unes certes normes dins del camp del lloguer, i alhora ajudar al petit propietari a animar-se a llogar, donant-li facilitats i garanties per gestionar-ho".

Qui pot solĚlicitar aquest servei?
A mÚs de les persones que busquen pis de lloguer, sˇn destinatÓries d'aquest servei les persones propietÓries d'un habitatge buit a Ripollet, propietÓries derivades del servei de mediaciˇ de l'Ajuntament de Ripollet o altres entitats i grans tenidores d'habitatge, per tal que puguin cedir l'˙s d'habitatges buits del seu estoc.

Per accedir, nomÚs cal ser major d'edat, estar inscrit al registre de solĚlicitants HPO i disposar d'ingressos econ˛mics estables (contracte laboral fix, antiguitat mÝnima d'un any en el lloc de treball, pensions, etc.).

Avantatges per a llogaters i propietaris
El servei de borsa de lloguer ofereix a la persona llogatera poder llogar un habitatge a un preu per sota del de mercat, facilitant informaciˇ, assessorament, redacciˇ i tramitaciˇ del contracte de forma gratu´ta. A mÚs, es garanteix un seguiment del contracte i la tramitaciˇ d'ajuts de lloguer, entre altres avantatges.

Quant a la persona propietÓria, a la borsa trobarÓ atenciˇ personalitzada, gratu´tat en la redacciˇ i formalitzaciˇ del contracte, tramitaciˇ "avalloguer" i assessorament, p˛lissa d'asseguranša multirisc gratu´ta, defensa jurÝdica gratu´ta en el cas d'impagaments, mediaciˇ entre ambdues parts, seguiment d'incidŔncies i informaciˇ i tramitaciˇ d'ajuts de rehabilitaciˇ de l'habitatge.

NdPAGENDA

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal