fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Ripollet Ràdio presenta la programació 2019-2020 -Comunicació- 20/09/2019

La nova graella, amb 33 programes, compta amb 7 espais nous i el pas de l'Info Setmanal als dijous a la tarda

Ripollet Ràdio presenta la programació 2019-2020 -Imatge 1-Ripollet Ràdio presenta la programació 2019-2020 -Imatge 2-

L'emissora municipal ha començat aquesta setmana la seva nova programació, presentada en un acte públic aquest dijous, 19 de setembre, amb la participació d'un bon nombre de col·laboradors. Aquesta temporada 2019-2020, la graella està formada per un total de 33 programes de producció pròpia, entre ells 7 nous espais. Un total de 9 dels programades estan realitzats per entitats locals i 23 per col·laboradors apassionats de la ràdio que fan programes d'estils musicals, culturals i especialitzats. A més, els serveis informatius de Ripollet Ràdio continuen oferint l'INFO Setmanal, que passa dels divendres al migdia als dijous, de 18 a 20 h.

L'Informatiu setmanal, que un cop al mes comptarà amb la retransmissió en directe del Ple Municipal, inclourà debats i edicions especials de cara al públic, en espais com ara el Centre Cultural.

La resta de l'oferta actual està basada en propostes de caràcter setmanal, mensual i quinzenal, que van des de programes musicals a culturals, passant per especialitzats i de promoció de la vida associativa local. Trobem des d'espais que porten des del principi d'aquesta emissora, com ara El Gramòfon, El Kamaleó Roig, El Setè Art de Talia o Viaje al Reino del Metal, fins a altres més recents, que han nascut, principalment, de les 5 edicions dels cursets de ràdio d'estiu.

Els nous programes d'aquesta temporada són El Camino, de l'Associació Camino Ancestral del Santiago; Entretots, de l'Associació Entretots; La Ciència és nostra; Excusas al Palco, d'humor i sàtira política; Blues Barrelhouse, a càrrec del músic David Giorgelli; Jaleando, de flamenc, i Ripollet Sessions Musicals, on s'enregistraran concerts acústics, produïts per l'emissora municipal.
La ràdio municipal també emet programes d'altres emissores per intercanvi: A les portes de Troia, Coblejant, Don't Stop Dancing Radio Dance, Moments d'Òpera, Peluts (SPAM) i Ruta 66.

Ripollet Ràdio compta amb prop d'un centenar de voluntaris i a més de l'emissió convencional (91.3 FM), també disposa del servei de ràdio a la carta, amb un banc de 7.000 podcast per descarregar (ripolletradio.cat).



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal