fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'ICS instal·larà un estand informatiu per a joves a La Prèvia sobre la Clamídia -Sanitat- 20/08/2019

L'Ajuntament de Ripollet col·laborarà durant la Festa Major amb l'estudi d'investigació "Mostra de convivència" en espais claus, per a caracteritzar els joves amb risc d'infecció genital per Chlamydia trachomatis no diagnosticats. Es tracta d'oferir a les persones joves de 16 a 24 anys la participació en un estudi sobre la infecció per Clamídia, que afecta principalment a persones menors de 25 anys. Aquesta és una infecció de transmissió sexual, que afecta els òrgans genitals, el recte i, menys freqüentment, la gola. Molt sovint la infecció genital per clamídia és asimptomàtica i, si no és diagnosticada ni tractada a temps, pot progressar i causar problemes de salut greus a curt i a llarg termini.

L'estudi el porta a terme la Direcció d'atenció primària Metropolitana Nord, on participen 7 centres d'atenció a la salut sexual i reproductiva (entre ells el de Cerdanyola-Ripollet). La investigació, becada per la Fundació IDIAP Jordi Gol, compta amb la col·laboració de l'institut d'oncologia (ICO).

Les persones joves que hi vulguin participar es podran apropar a la taula que s'ubicarà a la plaça del Molí a partir de les 23.30 h, aquest dijous 22 d'agost, dins La Prèvia de Festa Major, que organitza el col·lectiu l'Aresta i que s'ha prestat a col·laborar en el projecte.

Les persones que hi participin hauran de signar un full de consentiment, omplir una breu enquesta i donar una mostra d'orina en el cas dels nois i una mostra vaginal en el cas de les noies. Els resultats es processen i en cas de trobar-se casos positius es tracten en consulta habitual uns dies després.

L'ICS instal·larà un estand informatiu per a joves a La Prèvia sobre la Clamídia -Imatge 1-noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal