fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 22 de setembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Urbanisme- 13/08/2019

Com cada estiu, l'Ajuntament de Ripollet estÓ aprofitant la finalitzaciˇ del curs per enllestir o realitzar algunes obres tant a instalĚlacions esportives com a centres educatius. A mÚs, durant tot l'estiu es treballarÓ per a enllestir els treballs que facin possible iniciar amb normalitat les classes als instituts escola Els Pinetons i El Martinet.

Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 1-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 2-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 3-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 4-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 5-

Pel que fa a l'Institut escola Els Pinetons, la setmana passada van comenšar les obres per a fer 3 aules i lavabos a la planta baixa de la Casa Natura i habilitar dues sales polivalents i la reforma dels lavabos al soterrani. Les obres han estat adjudicades a Mon Vertical SLU, per un import de 288.090,12 euros. El projecte tambÚ inclou la instalĚlaciˇ d'un m˛dul prefabricat per a ubicar la Casa Natura, que preveu estar enllestit el mes d'octubre. Quant a l'Institut Escola El martinet, l'Ajuntament ja ha cedit els terrenys a la Generalitat i li ha atorgat la llicŔncia per a que instalĚlin dos m˛duls provisionals, mentre fan el projecte d'ampliaciˇ de l'edifici actual per la banda del carrer de Sant Jaume. TambÚ s'arreglaran les filtracions d'aigua existents.

MÚs de 250.000 euros per als centres educatius
L'escola Josep M. Ginesta Ús la que rep la inversiˇ mÚs forta aquest estiu, amb la primera fase del canvi de finestres, que inclou totes les de la planta baixa, per un import de 84.083,30 euros. TambÚ estÓ previst reparar i rehabilitar la coberta del parvulari i la caseta de jocs i el magatzem exteriors. Uns treballs a cÓrrec de RAS 21 SL, amb un cost de 37.357,37 euros.

A l'escola Anselm ClavÚ s'estan realitzant les obres de reforma i construcciˇ de 4 lavabos de l'edifici de primÓria que dona al carrer de Sol, a cÓrrec d'N&S Obres Reformes i Construccions, per un import de 48.395 euros. A l'escola Escursell s'aprofita per a reparar la coberta que fa de porxo a la part de darrera de l'escola. A cÓrrec de Mon Vertical, per un import de 43.063,67 euros.

Per ˙ltim, a l'Escola Bressol P˙blica la Rodeta del MolÝ, s'estÓ realitzant l'arranjament integral de la coberta, que tÚ filtracions d'aigua, i l'adequaciˇ d'espais interiors en des˙s per a fer un magatzem. TambÚ es farÓ una posada en marxa de les plaques solars. Tots els treballs a cÓrrec de Cros Obres i Serveis, per un import de 48.383,04 euros.

Arranjament de les pistes esportives i nova gespa al camp del Ripollet
La setmana passada van comenšar tambÚ les obres de substituciˇ de la gespa artificial del camp de futbol municipal de Ripollet, per un import de 159.720 euros, a cÓrrec de l'empresa Sports And Landscape SL. La gespa extreta servirÓ per a finalitzar els treballs d'instalĚlaciˇ de la gespa a la pista d'atletisme, per un import de 18.876,64 euros, a cÓrrec de Gama Exteriores SL. Quant a les obres ja en marxa del poliesportiu, s'estan realitzant els darrers treballs del projecte de tancament de la pista esportiva, a cÓrrec de Cros Obres i Serveis SL per un import de 156.571,04 euros, aixÝ com del projecte d'arranjament i canvi d'˙s de les pistes poliesportives, que inclou la tanca exterior i una rampa d'accÚs. On hi havia dues pistes de bÓsquet i una de tennis, ara n'hi haurÓ una de futbol sala i dues de bÓsquet. L'import de les obres Ús de 74.553,04 euros i les realitza Galitec Desarrollos tecnolˇgicos.

Altres projectes en marxa o per adjudicar
Quant a d'altres obres en marxa, les d'ampliaciˇ de les voreres del carrer de Balmes i Sant Jaume, que prÓcticament estan enllestides, finalitzaran el mes de setembre amb el desplašament dels fanals. Pel que fa a les de l'edifici municipal del carrer de la Salut, es preveu que estiguin finalitzades el mes d'octubre. D'altra banda, en les pr˛ximes setmanes, comenšarÓ el projecte d'asfaltat a molts punts de Ripollet, adjudicat a l'empresa Construciones Zeta 3 SA, per 297.117,48 euros.

Pel que fa a projectes pendents d'adjudicar o iniciar la seva licitaciˇ, hi ha el de millora d'eficiŔncia energŔtica del Pavellˇ Joan Creus, el de tancament exterior de la piscina coberta, la reparaciˇ de la coberta de les oficines del PAME, el de millores al camp de l'industrial i la reforma dels lavabos del Pavellˇ Joan Creus.

Urbanitzaciˇ del carrer de Sant SebastiÓ
Amb l'inici del curs, a mitjans setembre, s'espera iniciar la primera fase de les obres de reforma i millora del carrer de Sant SebastiÓ, adjudicades a l'empresa Eurocatalana Obres i Serveis SL, per un preu de 465.428,12 Ç. Es tracta de la reurbanitzaciˇ del tram del carrer de Sant SebastiÓ entre Lepant i Concordia.

NdP/JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal