fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 30 de juliol de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Pressió municipal per evitar el tancament d'un grup de P3 a l'Escursell -Societat- 11/06/2019

Divendres passat, l'alcalde Ripollet, Jose M. Osuna, i el regidor d'Educació, Oriol Mor, es van personar a les oficines dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental per tal de registrar un escrit en relació al tancament d'un grup de P3 a l'escola Francesc Escursell, dirigit al seu director, Jesús Viñas. Uns minuts abans, els representants municipals es van poder reunir amb la inspectora Charo Guerrero, a qui han traslladat el malestar de la comunitat educativa en relació a aquest tema i les seves demandes.

Pressió municipal per evitar el tancament d'un grup de P3 a l'Escursell -Imatge 1-Pressió municipal per evitar el tancament d'un grup de P3 a l'Escursell -Imatge 2-

L'escrit sol·licita a la Generalitat que no es tanqui el grup de P3 i que no es superi els 25 alumnes de ràtio a cap aula de P3 del municipi. Segons els sota signants, Educació no ha tingut en compte els 10 infants de P3 que han fet la preinscripció fora de termini, amb els que sumen 315 sol·licitants de les 325 places ofertades. Així, en cas que la matrícula viva superés els 10 infants més, caldria augmentar la ràtio a P3 a les altres escoles. L'escrit anava acompanyat d'una còpia de les 656 signatures recollides contra el tancament del grup.

Escoles públiques, associacions de famílies i Ajuntament busquen així que la Generalitat rectifiqui, abans que s'obri el període de matrícula, el pròxim 20 de juny. Dimarts, 11 de juny, el regidor d'Educació té previst personar-se a les oficines de Via Augusta a Barcelona per tal de registrar el mateix escrit dirigit al conseller d'Educació, Josep Bargalló.

NdP/A.B.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal