fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Urbanisme- 06/06/2019

Ja s'ha posat en marxa la font transitable del parc del riu Ripoll, que ha estat en reparació les últimes setmanes. Funcionarà de 10 a 14 h els matins i de 16 a 22 h a la tarda, amb les llums programades de 20 a 22 h. Un dels sortidors està fora de servei mentre s'espera al canvi de la bomba, però els altres dos ja han estat reparats. També s'ha substituït l'electrovàlvula d'ompliment automàtic i s'han posat sondes noves a l'aparell de cloració.

La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 1-La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 2-La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 3-La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 4-

A més, ja han començat les obres de pavimentació del solar privat del carrer de Sant Joan 8-12, a càrrec d'Asfaltos Barcino, SL, per un import de 19.844 €. Es tracta d'una execució subsidiària per part de l'Ajuntament, a causa dels problemes de salubritat denunciats pel veïnatge i davant la manca de resposta del propietari, que haurà d'assumir el cost. Els treballs preveuen allargar-se tota la setmana.

Des de 2005, l'Ajuntament ha tramitat diverses ordres d'execució en aquest emplaçament, per problemes de salubritat pública i queixes veïnals, netejant el solar, subsidiàriament, en diverses ocasions. A través d'una d'aquestes ordres d'execució, aquesta Corporació va construir, a càrrec del titular del solar, un tancament d'obra amb porta metàl·lica, davant el perill que suposava el tancament existent.

L'any 2016, vist que apareixien moltes deixalles en el solar i davant la manca de manteniment per part del propietari, l'Ajuntament va procedir a enderrocar subsidiàriament el tancament del solar, que va començar a ser utilitzat pels veïns com a aparcament, de forma espontània. L'ordre d'execució actual ha estat derivada després que els Serveis Tècnics Municipals hagin certificat que existeix un problema de generació i traspàs de pols i terres des del solar a la via pública i carrers adjacents, així com filtracions d'aigua. Es tracta d'una mesura d'execució forçosa que l'Ajuntament pot fer servir, segons la Llei d'Urbanisme, davant "l'incompliment injustificat de les ordres d'execució".

Una altra millora recent a Ripollet són la instal·lació de pals il·luminats amb panells solars a les parades del bus nocturn N62. Amb aquesta instal·lació es busca d'una banda augmentar la sensació de seguretat de les parades als carrers de Balmes i Sant Jaume i d'altra banda potenciar aquesta línia nocturna. També està prevista la reobertura del carrer del Torrent Tortuguer, que està prevista també per aquest mes de juny, un cop finalitzada la creació de la zona verda del bosc humit. Serà un carrer amb prioritat per a vianants amb la velocitat limitada a 20 km/h, per la proximi- tat amb el futur Institut Escola Els Pinetons.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal