fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 29 de març de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Urbanisme- 06/06/2019

Ja s'ha posat en marxa la font transitable del parc del riu Ripoll, que ha estat en reparaciˇ les ˙ltimes setmanes. FuncionarÓ de 10 a 14 h els matins i de 16 a 22 h a la tarda, amb les llums programades de 20 a 22 h. Un dels sortidors estÓ fora de servei mentre s'espera al canvi de la bomba, per˛ els altres dos ja han estat reparats. TambÚ s'ha substitu´t l'electrovÓlvula d'ompliment automÓtic i s'han posat sondes noves a l'aparell de cloraciˇ.

La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 1-La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 2-La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 3-La font transitable del parc del riu Ripoll ja funciona -Imatge 4-

A mÚs, ja han comenšat les obres de pavimentaciˇ del solar privat del carrer de Sant Joan 8-12, a cÓrrec d'Asfaltos Barcino, SL, per un import de 19.844 Ç. Es tracta d'una execuciˇ subsidiÓria per part de l'Ajuntament, a causa dels problemes de salubritat denunciats pel ve´natge i davant la manca de resposta del propietari, que haurÓ d'assumir el cost. Els treballs preveuen allargar-se tota la setmana.

Des de 2005, l'Ajuntament ha tramitat diverses ordres d'execuciˇ en aquest emplašament, per problemes de salubritat p˙blica i queixes ve´nals, netejant el solar, subsidiÓriament, en diverses ocasions. A travÚs d'una d'aquestes ordres d'execuciˇ, aquesta Corporaciˇ va construir, a cÓrrec del titular del solar, un tancament d'obra amb porta metÓlĚlica, davant el perill que suposava el tancament existent.

L'any 2016, vist que apareixien moltes deixalles en el solar i davant la manca de manteniment per part del propietari, l'Ajuntament va procedir a enderrocar subsidiÓriament el tancament del solar, que va comenšar a ser utilitzat pels ve´ns com a aparcament, de forma espontÓnia. L'ordre d'execuciˇ actual ha estat derivada desprÚs que els Serveis TŔcnics Municipals hagin certificat que existeix un problema de generaciˇ i traspÓs de pols i terres des del solar a la via p˙blica i carrers adjacents, aixÝ com filtracions d'aigua. Es tracta d'una mesura d'execuciˇ foršosa que l'Ajuntament pot fer servir, segons la Llei d'Urbanisme, davant "l'incompliment injustificat de les ordres d'execuciˇ".

Una altra millora recent a Ripollet sˇn la instalĚlació de pals ilĚluminats amb panells solars a les parades del bus nocturn N62. Amb aquesta instalĚlació es busca d'una banda augmentar la sensació de seguretat de les parades als carrers de Balmes i Sant Jaume i d'altra banda potenciar aquesta línia nocturna. TambÚ estÓ prevista la reobertura del carrer del Torrent Tortuguer, que està prevista també per aquest mes de juny, un cop finalitzada la creació de la zona verda del bosc humit. Serà un carrer amb prioritat per a vianants amb la velocitat limitada a 20 km/h, per la proximi- tat amb el futur Institut Escola Els Pinetons.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal