fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Medi Ambient- 17/05/2019

Aquesta setmana s'ha iniciat la primera fase de les obres, amb la retirada de residus a la zona del polígon Molí d'en Xec Dilluns, 13 de maig, es van iniciar els treballs de neteja de la llera del riu Ripoll corresponents a la primera fase del projecte 'Recuperació ambiental del riu Ripoll', redactat per Naturalea. Aquests treballs, a càrrec de l'empresa Talio SA, tenen un cost de 111.352,56 € (sense IVA). Les zones on ara s'intervé són les que acompanyaran l'espai del futur gual fluvial del polígon Molí d'en Xec.

Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Imatge 1-Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Imatge 2-Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Imatge 3-

L'objectiu general del projecte és la recuperació de les dinàmiques naturals d'aquest tram del riu Ripoll i potenciar la vegetació de ribera autòctona. Durant aproximadament un mes es retiraran tots els residus procedents dels horts de forma segregada per tal d'afavorir el seu reciclatge.

En aquest primer mes no s'extraurà canya ni cap nucli de vegetació, per tal de respectar la nidificació de les aus i els hàbitats en període reproductiu de la fauna. Les obres s'aturaran durant el mes de juliol i es reprendran a l'agost, per ja intervenir sobre la vegetació de la zona, fora del període de nidificació, i seguir amb la resta de treballs planificats. Aquest fet farà allargar el termini d'execució previst inicialment, que era de tres mesos.

NdP/A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal