fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 29 de març de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Medi Ambient- 17/05/2019

Aquesta setmana s'ha iniciat la primera fase de les obres, amb la retirada de residus a la zona del polÝgon MolÝ d'en Xec Dilluns, 13 de maig, es van iniciar els treballs de neteja de la llera del riu Ripoll corresponents a la primera fase del projecte 'Recuperaciˇ ambiental del riu Ripoll', redactat per Naturalea. Aquests treballs, a cÓrrec de l'empresa Talio SA, tenen un cost de 111.352,56 Ç (sense IVA). Les zones on ara s'intervÚ sˇn les que acompanyaran l'espai del futur gual fluvial del polÝgon MolÝ d'en Xec.

Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Imatge 1-Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Imatge 2-Iniciades les obres del projecte de recuperació ambiental del riu Ripoll -Imatge 3-

L'objectiu general del projecte Ús la recuperaciˇ de les dinÓmiques naturals d'aquest tram del riu Ripoll i potenciar la vegetaciˇ de ribera aut˛ctona. Durant aproximadament un mes es retiraran tots els residus procedents dels horts de forma segregada per tal d'afavorir el seu reciclatge.

En aquest primer mes no s'extraurÓ canya ni cap nucli de vegetaciˇ, per tal de respectar la nidificaciˇ de les aus i els hÓbitats en perÝode reproductiu de la fauna. Les obres s'aturaran durant el mes de juliol i es reprendran a l'agost, per ja intervenir sobre la vegetaciˇ de la zona, fora del perÝode de nidificaciˇ, i seguir amb la resta de treballs planificats. Aquest fet farÓ allargar el termini d'execuciˇ previst inicialment, que era de tres mesos.

NdP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal