fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Sanitat- 08/05/2019

El Centre Cultural ha acollit una jornada sobre salut sexual amb els alumnes de tercer de l'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit de Ripollet. L'activitat s'ha fet amb les cinc línies de què disposa l'institut, un total de 130 alumnes, i ha consistit en tres blocs en format taller dirigit per tres llevadores de l'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva dels Centres d'Assistència Primària de Ripollet.

130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 1-130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 2-130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 3-130 alumnes de 3r d'E.S.O. de l'I.E.S. Palau Ausit han assistit a una jornada sobfe salut sexual -Imatge 4-

Els alumnes han rebut coneixements d'anatomia, diversitat sexual, mirada pròpia i social, col·locació de preservatius, mètodes anticonceptius i d'emergència, a més de recursos online i presencials per resoldre dubtes que puguin tenir.

L'activitat està organitzada per l'instutut, les professionals de l'ASSIR Cerdanyola-Ripollet, l'Ajuntament de Ripollet i l'equip Salut i Escola dels Centres d'Assistència Primària de Ripollet. El CAP 2 Cerdanyola-Ripollet també ofereix el servei de Tarda Jove, de forma presencial els dimecres de 15 a 20 h, al telèfon 93 594 22 18, a més d'un xat en línia amb les llevadores, cada dia laborable a la tarda.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal