fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
'Recupera la inspiració' és el lema de la 6a Caminada sense fum -Esport- 07/05/2019

El pròxim 1 de juny se celebrarà a Ripollet la 6a Caminada sense fum, que enguany porta per títol 'Recupera la inspiració', que és el lema escollit per a la XIX Setmana sense fum, que se celebra del 25 al 31 de maig. L'objectiu d'aquestes iniciatives és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

'Recupera la inspiració' és el lema de la 6a Caminada sense fum -Imatge 1-'Recupera la inspiració' és el lema de la 6a Caminada sense fum -Imatge 2-

La Caminada sense fum s'emmarca dins del Programa d'Atenció Primària sense Fum (www.paspf.cat) i el Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya (www.pafes.cat) i està organitzada per l'Ajuntament de Ripollet i el personal mèdic i d'infermeria dels centres d'atenció primària de Ripollet, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Promoure hàbits saludables en família
Aquesta caminada va néixer ara a 6 anys, com una activitat comunitària oberta a totes les edats, destinada a la lluita contra el tabaquisme i amb l'objectiu de convertir-se en un referent pel que fa a la promoció d'hàbits saludables, especialment pel que fa al foment d'espais lliures de fum, d'una bona alimentació i de la pràctica d'activitat física.

Començarà a les 9 del matí, amb el lliurament de dorsals i aigua al Pavelló Joan Creus. Tot seguit es realitzaran uns estiraments, dirigits pel dr. Mampel, i a les 9.30 h s'iniciarà el recorregut, que passarà per la rambla dels Pinetons, l'avinguda de Maria Torras, el Parc dels Pinetons, el camí de la Serra, el Mas Duran, la Ctra. Ripollet-Montcada, el carrer de la Granja i l'avinguda del riu Ripoll, fins arribar al PAME. A mig camí es farà una altra activitat dirigida d'estiraments, a càrrec del dr. Mampel. En arribar-hi, es lliurarà una bossa commemorativa, aigua i fruita a tots els participants. Es dóna la circumstància que el mateix 1 de juny al matí se celebra la Festa de cloenda de l'Esport Escolar i s'espera molta afluència de públic i un gran ambient al Poliesportiu Municipal.

La inscripció és gratuïta i és pot realitzar, fins al 29 de maig, als CAPs de Ripollet (CAP Pinetons, CAP Farigola i CAP I), al Centre Cultural, al PAME, al Casal d´Avis i a les oficines de Drets Socials.

NP/A.B.AGENDA

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada

Directes de Sam Viu: Fredy Fresquet & Alex Thomas

Trobades amb l'art: Tour per les galeries d'art de Barcelona

Lliurament de premis del concurs fotogràfic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal