fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Un centenar de voluntaris netegen la llera del riu Ripoll -Medi Ambient- 15/03/2019

Un centenar de voluntaris, alumnes de les escoles Palau Ausit, Sant Gabriel, Lluís Companys, Can Mas i Pinetons, han participat de l'edició d'aquest any del Clean Up Day, en què s'ha recollit gairebé mitja tona de deixalles. L'activitat, que té un caràcter lúdic i de conscienciació, posa per sobre de tot la seguretat dels voluntaris. S'han netejat els voltants del pont de vianants del riu Ripoll, amb dues zones delimitades a banda i banda del riu conjuntament amb els marges.

Un centenar de voluntaris netegen la llera del riu Ripoll -Imatge 1-Un centenar de voluntaris netegen la llera del riu Ripoll -Imatge 2-
Cultiva't i altres pròximes activitats
A més, del 24 al 29 de març, Ripollet acollirà una sèrie de tallers i activitats a l'Horta Social i al voltant del riu Ripoll, en el marc del Ripollet Cultiva't. Amb la col·laboració de Jardinet SCCP, s'han programat diverses jornades de treball, amb alumnes de l'Institut Lluís Companys i els d'altres centres com ara l'escola Gassó i Vidal o els alumnes del curs Tastets d'oficis del Patronat Municipal d'Ocupació. Divendres, 29 de març, es tancarà el Ripollet Cultiva't amb una jornada lúdica amb els hortolans de la zona.
També a finals de mes es donarà inici a les dues Jugatecambiental de Ripollet: la del parc Massot, gestionada per La Gresca i la del parc dels Pinetons, a càrrec de l'Associació Ripollet Natura. Per problemes d'agenda, s'ha hagut d'ajornar al 10 d'abril una visita i la jornada de treball conjunta de l'Aula Oberta de l'Institut Lluís Companys amb els de l'Aula Oberta de l'Institut Cavall Bernat de Terrassa. Finalment, el 12 d'abril se celebrarà el Dia de l'arbre, amb la plantació d'arbres per part dels alumnes de 6è.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal