fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Continuen les tasques del Pla de millora i manteniment als parcs de Ripollet -Urbanisme- 10/01/2019

L'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria d'Espai i Obra Pública, està duent a terme un pla de millora i renovació de parcs i espais de joc infantils. En les darreres setmanes, la Brigada municipal ha iniciat treballs de pintura, reparació i manteniment a bona part dels parcs de Ripollet, com és el cas de Maria Lluïsa Galobart, Tiana, Norbert Fusté, Gaudí, Primer de maig, Dolores Ibárruri, Alcaldes de la República i el parc dels "pisos del sindicat".

Continuen les tasques del Pla de millora i manteniment als parcs de Ripollet -Imatge 1-Continuen les tasques del Pla de millora i manteniment als parcs de Ripollet -Imatge 2-Continuen les tasques del Pla de millora i manteniment als parcs de Ripollet -Imatge 3-Continuen les tasques del Pla de millora i manteniment als parcs de Ripollet -Imatge 4-Continuen les tasques del Pla de millora i manteniment als parcs de Ripollet -Imatge 5-

Algunes d'aquestes millores responen a peticions realitzades per les entitats veïnals. És el cas de Maragall, on s'han arreglat dues fonts que no funcionaven, s'han netejat i reparat els embornals i s'ha anivellat el terra, tapant els forats amb sauló. En uns dies es pintarà la zona de jocs infantils. A més, recentment, es va procedir a la neteja i pintat del passadís de Maragall a Balmes, entre la Brigada i Urbaser.

Al parc Tiana, a més de pintar els bancs, els jocs infantils i la balla perimetral, s'ha fet el sorral més gran, omplert amb sorra de platja i aviat s'instal·larà un gronxador. A Norbert Fusté, a petició de l'AV Sant Andreu, s'ha instal·lat una desena de bancs i noves papereres, a banda de reparar i pintar els existents. També s'han instal·lat dos nous bancs al parc Gaudí. Al parc dels alcaldes de la República, on la passada tardor es va fer una actuació a les zones verdes, ara es treballa per a fer més accessible la zona de jocs infantils i reparar la balla perimetral de fusta. En aquest espai, com a la resta, també es procedirà a emplenar amb sauló els forats existents per anivellar el terra.

La Brigada també té previst instal·lar una nova font al parc Ferran Ferré i un nou joc per a infants més petits al parc Dolores Ibárruri. Les actuacions realitzades al parc dels "pisos del sindicat", responent a demandes veïnals, consisteixen en la instal·lació d'una font doble, per a gossos i persones, i nous bancs. També s'ha fet més accessible l'accés a la zona de jocs, on s'ha afegit una segona entrada, s'ha millorat el sorral, s'ha retirat un arbre que estava massa inclinat i suposava un perill i, properament, s'anivellarà el terra de la zona d'aparcament. 

Per últim, al parc de Primer de maig està pendent la reparació del perímetre de la pista esportiva i, pròximament, quan arribi el temps de plantació, se substituiran els arbres que es van haver d'extreure per la plaga de les moreres, amb d'altres, més resistents al canvi climàtic.

NP/S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal