fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 30 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ripollet ja es beneficia de les tarifes de la zona 1 -Serveis- 02/01/2019

Les tarifes de la zona 1 s'han ampliat des d'aquest 1 de gener a 18 municipis les zones 2A, 2B, 2C i 2D, per als desplaçaments tant en autobús, com en metro i rodalies. Ripollet és zona 2C, el què comporta que els usuaris es poden beneficiar de les tarifes de la zona 1 en els seus desplaçaments cap a Barcelona i la seva primera corona i també entre els nous municipis integrats, com ara també Badia, Barberà, Cerdanyola i Sant Cugat. Amb la resta se seguirà sense canvis.

Ripollet ja es beneficia de les tarifes de la zona 1 -Imatge 1-

El preu del bitllet senzill d'una zona és de 2,20 euros i la targeta T-10 costa 10,20 euros. L'estalvi pot arribar al 50%. Els autobusos que passen a tarifa de zona 1 són: 620 (Barcelona/Fabra i Puig - Ripollet) , 621 (Barcelona/Fabra i Puig - Ripollet/Polígon Santiga) , 648 (Montcada-Ripollet-UAB), 685 (Montcada-Ripollet), 690 (Badalona - Sta. Coloma - Ripollet - UAB) i e4 (Barcelona/Sagrera Express - Ripollet). En canvi, es mantenen les tarifes dels autobusos cap a Sabadell, B-2 i B5, així com amb la resta de poblacions d'altres zones.

En una nota de premsa, l'Autoritat Metropolitana del Transport informa que, amb motiu de la baixada de tarifes, es preveu un augment de la demanda de transport públic en 4,6 milions de viatges i que està treballant en lamillora del transport públic a la segona corona. El govern de Ripollet i altres grups municipals van celebrar el canvi de tarifes quan es va anunciar a l'octubre, però també van demanar més inversió, per millorar la freqüència i connectivitat dels autobusos de Ripollet, que continua sent deficient, tot i les millores que s'han anat fent a demanda de l'Ajuntament i per les reiterades queixes dels usuaris.Icona Fitxer PDF - 3,31 Mb - ripollet-ser-zona-1-mapa-2019.pdf 

AGENDA

Jugatecambiental Massot: "El joc de memòria del parc"

Jugatecambiental Pinetons: "Land Art"

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal