fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 8 de desembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ripollet ja es beneficia de les tarifes de la zona 1 -Serveis- 02/01/2019

Les tarifes de la zona 1 s'han ampliat des d'aquest 1 de gener a 18 municipis les zones 2A, 2B, 2C i 2D, per als desplašaments tant en autob˙s, com en metro i rodalies. Ripollet Ús zona 2C, el quŔ comporta que els usuaris es poden beneficiar de les tarifes de la zona 1 en els seus desplašaments cap a Barcelona i la seva primera corona i tambÚ entre els nous municipis integrats, com ara tambÚ Badia, BarberÓ, Cerdanyola i Sant Cugat. Amb la resta se seguirÓ sense canvis.

Ripollet ja es beneficia de les tarifes de la zona 1 -Imatge 1-

El preu del bitllet senzill d'una zona Ús de 2,20 euros i la targeta T-10 costa 10,20 euros. L'estalvi pot arribar al 50%. Els autobusos que passen a tarifa de zona 1 sˇn: 620 (Barcelona/Fabra i Puig - Ripollet) , 621 (Barcelona/Fabra i Puig - Ripollet/PolÝgon Santiga) , 648 (Montcada-Ripollet-UAB), 685 (Montcada-Ripollet), 690 (Badalona - Sta. Coloma - Ripollet - UAB) i e4 (Barcelona/Sagrera Express - Ripollet). En canvi, es mantenen les tarifes dels autobusos cap a Sabadell, B-2 i B5, aixÝ com amb la resta de poblacions d'altres zones.

En una nota de premsa, l'Autoritat Metropolitana del Transport informa que, amb motiu de la baixada de tarifes, es preveu un augment de la demanda de transport p˙blic en 4,6 milions de viatges i que estÓ treballant en lamillora del transport p˙blic a la segona corona. El govern de Ripollet i altres grups municipals van celebrar el canvi de tarifes quan es va anunciar a l'octubre, per˛ tambÚ van demanar mÚs inversiˇ, per millorar la freqŘŔncia i connectivitat dels autobusos de Ripollet, que continua sent deficient, tot i les millores que s'han anat fent a demanda de l'Ajuntament i per les reiterades queixes dels usuaris.Icona Fitxer PDF - 3,31 Mb - ripollet-ser-zona-1-mapa-2019.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal