fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Iniciades les obres del carril bici a Torrent Tortuguer -Serveis- 30/11/2018

Ja s'han començat les obres de construcció del carril bici a Torrent Tortuguer, entre el carrer de Cerdanyola del Vallès i l'Avinguda del Mediterrani. Es tracta de la creació d'un nou itinerari pedalable segur, que comunicarà el nucli urbà amb el polígon industrial Santiga. S'espera que les obres estiguin enllestides en uns tres mesos. El cost del projecte, de prop de 150.000 €, serà assumit al 50% per l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Iniciades les obres del carril bici a Torrent Tortuguer -Imatge 1-Iniciades les obres del carril bici a Torrent Tortuguer -Imatge 2-

Amb una longitud prevista d'intervenció de 555 metres, aquesta actuació compren el recorregut de l'antic torrent Tortuguer, ja canalitzat, des de l'institut Palau Ausit al parc dels Pinetons. La construcció d'aquest nou tram respon a les demandes dels usuaris de millorar la connectivitat de la zona. Així, aquest nou carril bici, sumat al de la carretera de Santiga, contribueix a potenciar la mobilitat a la zona, connectant l'institut, la Casa Natura i el parc dels Pinetons, i afavoreix la mobilitat cap a Barberà i els polígons industrials. Recordem que en el tram de carril bici a la carretera de Santiga es van fer diverses modificacions de traçat per tal de millorar la seva seguretat, evitant que quedés a la banda dels guals d'entrada a les naus industrials i fos envaït pels vehicles.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal