fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Més de 1.500 infants i joves a les activitats d'estiu de lleure i esportives de Ripollet -Joventut- 27/06/2018

El passat 25 de juny van començar les activitats de lleure i esportives adreçades als infants i joves de Ripollet. Fins al proper 27 de juliol, més de 1.500 nens, nenes i joves participaran a les activitats organitzades per les dotze entitats que enguany han dut a terme les propostes per aquest estiu.

Més de 1.500 infants i joves a les activitats d'estiu de lleure i esportives de Ripollet -Imatge 1-

Més franja d'edat i espais
Enguany, l'oferta, que està adreçada en general als infants de 3 a 14 anys, s''ha ampliat amb casals destinats a joves de 16-17 anys. Aquest és el cas dels casals de l'Ampa Tatché, La Gresca, L'Estel, el Bàsquet Sant Gabriel i el Club de Tennis Ripollet. A més, als espais habituals per a fer aquestes activitats d'estiu, cal sumar enguany l'institut Lluís Companys, que acull la proposta esportiva de l'Associació Futbol Sala Ripollet.

L'organització de les activitats ha estat coordinada per la Comissió de casals d'estiu de lleure i esportius, integrada per representants de totes les entitats organitzadores de Casals d'Estiu, personal tècnic de l'Ajuntament de diferents departaments i representació política. A més del Patronat Municipal d'Esports, les entitats que han organitzat activitats per a infants i joves són el CE La Gresca, CE l'Estel, AMPA Ginesta, Ampa Enric Tatché, AMPA Gassó i Vidal, Afa Els Pinetons, AFI el Martinet, Escola de Futbol Base Asociación Deportiva, Club Tenis Ripollet, Bàsquet Sant Gabriel, Associació de Futbol Sala Ripollet i el Club de Fútbol Ripollet.

En aquestes activitats d'estiu, l'Ajuntament gestiona les peticions i demandes de les diferents entitats i regula la normativa d'ús d'instal·lacions municipals. Igualment, cedeix gratuïtament els espais municipals, assumint les despeses de neteges i subministraments (llum, aigua i gas) de les instal·lacions cedides. A més, l'Ajuntament atorga una subvenció per les entitats que organitzen directament els casals i campus en concepte de suport a la contractació de personal.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal