fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'Ajuntament commemora el Dia contra la LGTBIfòbia -Societat- 16/05/2018

L'Ajuntament de Ripollet hissarà la bandera LGTBI per commemorar el Dia contra la LGTBI-fòbia, que se celebra el 17 de maig. Ho farà en un acte que tindrà lloc aquest dimecres, dia 16, a les 18.15 h, amb la presència de l'alcalde, José M. Osuna, el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, el president de l'Observatori contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, i el diputat delegat d'igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni García.

L'Ajuntament commemora el Dia contra la LGTBIfòbia -Imatge 1-L'Ajuntament commemora el Dia contra la LGTBIfòbia -Imatge 2-

Tot seguit, a les 18.30 h, la Biblioteca municipal acollirà l'acte de lliurament dels premis "17 de maig", atorgats per l'Observatori contra l'homofòbia. Aquests guardons premien accions, intervencions i/o projectes a favor dels drets i llibertats del col·lectiu LGTBI. Els premiats en el 2017 van ser l'Ajuntament de Berga, per la seva gestió d'una agressió homòfoba que va patir una parella d'homes gais al municipi, la "Campanya feminista pel dret a la reproducció assistida", l'activista Verónika González i, títol pòstum, l'activista Kevin Plutón.

S.R.

(Imatge d'arxiu)



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal