fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 8 de març de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Comunicació- 11/05/2018

Hem començat l'Info parlant de gent gran i del procés participatiu 'Pensa en gran' endegat aquesta setmana i que ahir va celebrar la primera reunió. Ens ho explicarà la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Reyes Muñoz, i un dels responsables d'aquest procés, Genís Giner, de Suara Cooperativa.

Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 5-

També hem parlat de la municipalització de l'aigua, cada vegada més a prop a Ripollet, i de la proposta de gestió pública del servei d'abastament d'aigua presentada dimecres públicament i que anirà a aprovació el Ple de Maig. Ens n'ha donat tots els detalls la regidora de Serveis Municipals i Municipalització, Pilar Castillejo.

A l'Info d'avui, també ens ha acompanyat Josep M. Vinyes, nou coordinador de l'Assemblea Nacional de Catalunya a Ripollet, és a dir, Ripollet per la Independència, que el passat mes d'abril va renovar el seu grup coordinador.

També hem conegut una mica més la ripolletenca Glòria Mogas Umbert. Fins al 21 de maig, la Sala d'Art del Centre Cultural acull una exposició amb 13 dels seus tapissos, fets de cotons i sedes, fruit d'hores i hores de feina.

I hem acabat parlant amb Miquel Arrué i Yolanda Carrillo, els dos mestres de l'Institut Can Mas responsables de l'obra de teatre 'Els Miserables', que els alumnes de 4t d'ESO del centre van estrenar dimecres al Teatre Auditori del Mercat Vell. També ens han visitat alguns dels seus actors: Anes, Manuel, Raúl i Alejandro.

I, com sempre, durant el programa, també hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

(Fotografies: Reyes Muñoz, regidora de Serveis Socials i Gent Gran, i Genís Giner, responsable del procés participatiu "Pensa en gran", de Suara Cooperativa; Pilar Castillejo, regidora de Serveis Socials i Municipalització; Josep M. Vinyes, president de Ripollet per la Independència; Glòria Mogas Umbert, artista; Miquel Arrué i Yolanda Carrillo, mestres de l'Institut Can Mas, i alguns dels actors del musical "Els miserables")
AGENDA

Cafè literari: "El teu gust", d'Isabel-Clara Simó

Taula rodona: "Què passa quan una dona exerceix lideratge en el món empresarial?"

Ràdio: Cara a cara transgeneracional. Com es viu el 8M generacionalment parlant?

Publicació del butlletí feminista de l'Institut Lluís Companys

Taula rodona: "La dona en les espais de participació. Es donen condicions d'igualtat?"

Club de còmic juvenil: "The Promised Neverland", de Kaiu Shirai i Posuka Demizu
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal