fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 d'abril de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Comunicació- 11/05/2018

Hem comenšat l'Info parlant de gent gran i del procÚs participatiu 'Pensa en gran' endegat aquesta setmana i que ahir va celebrar la primera reuniˇ. Ens ho explicarÓ la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Reyes Mu˝oz, i un dels responsables d'aquest procÚs, GenÝs Giner, de Suara Cooperativa.

Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 11 de maig del 2018 -Imatge 5-

TambÚ hem parlat de la municipalitzaciˇ de l'aigua, cada vegada mÚs a prop a Ripollet, i de la proposta de gestiˇ p˙blica del servei d'abastament d'aigua presentada dimecres p˙blicament i que anirÓ a aprovaciˇ el Ple de Maig. Ens n'ha donat tots els detalls la regidora de Serveis Municipals i Municipalitzaciˇ, Pilar Castillejo.

A l'Info d'avui, tambÚ ens ha acompanyat Josep M. Vinyes, nou coordinador de l'Assemblea Nacional de Catalunya a Ripollet, Ús a dir, Ripollet per la IndependŔncia, que el passat mes d'abril va renovar el seu grup coordinador.

TambÚ hem conegut una mica mÚs la ripolletenca Gl˛ria Mogas Umbert. Fins al 21 de maig, la Sala d'Art del Centre Cultural acull una exposiciˇ amb 13 dels seus tapissos, fets de cotons i sedes, fruit d'hores i hores de feina.

I hem acabat parlant amb Miquel ArruÚ i Yolanda Carrillo, els dos mestres de l'Institut Can Mas responsables de l'obra de teatre 'Els Miserables', que els alumnes de 4t d'ESO del centre van estrenar dimecres al Teatre Auditori del Mercat Vell. TambÚ ens han visitat alguns dels seus actors: Anes, Manuel, Ra˙l i Alejandro.

I, com sempre, durant el programa, tambÚ hem conegut altres notÝcies de la setmana en format mÚs breu, aixÝ com la cr˛nica esportiva.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. TambÚ el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet RÓdio.

(Fotografies: Reyes Mu˝oz, regidora de Serveis Socials i Gent Gran, i GenÝs Giner, responsable del procÚs participatiu "Pensa en gran", de Suara Cooperativa; Pilar Castillejo, regidora de Serveis Socials i Municipalitzaciˇ; Josep M. Vinyes, president de Ripollet per la IndependŔncia; Gl˛ria Mogas Umbert, artista; Miquel ArruÚ i Yolanda Carrillo, mestres de l'Institut Can Mas, i alguns dels actors del musical "Els miserables")
AGENDA

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal