fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 25 de febrer de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
'Ripollet som riu': passat, present i futur del Ripoll -Medi Ambient- 10/05/2018

En el marc de la celebraciˇ del 'Ripollet Cultiva't' que s'havia de celebrar diumenge, 6 de maig, per˛ que es va haver de suspendre pel mal temps, la Regidoria de Medi Ambient i l'Escola de l'Aigua, que actualment gestiona la Casa Natura, han elaborat l'exposiciˇ 'Ripollet som riu'. A la mostra tambÚ ha colĚlaborat altres departaments municipals com ara el CIP MolÝ d'en Rata o l'arxiu municipal, aixÝ com entitats i empreses locals, com ara Jardinet o Faumed. La mostra recull el passat, present i futur de l'entorn fluvial del nostre municipi. La intenciˇ de la Regidoria de Medi Ambient Ús que aviat es pugui obrir al p˙blic.

'Ripollet som riu': passat, present i futur del Ripoll -Imatge 1-'Ripollet som riu': passat, present i futur del Ripoll -Imatge 2-'Ripollet som riu': passat, present i futur del Ripoll -Imatge 3-

Taller d'esqueixos
D'altra banda, de les activitats programades pel passat diumenge, que no es van poder dur a terme, Medi Ambient tÚ intenciˇ de reprogramar el "Taller d'esqueixos i hormones d'arrelament naturals" pel pr˛xim mes de juny. El taller, a cÓrrec de la cooperativa Jardinet, consisteix en aprendre a fer esqueixos i conŔixer diferents substÓncies i preparacions naturals per afavorir l'arrelament d'estaques i esqueixos.

Foto 1: Ramiro Moldes, regidor de Medi Ambient i Rosa Moragas, tŔcnica de la Regidoria, el passat dilluns, 7 de maig, a les portes de l'Ajuntament. A la foto 2 els acompanya Marta GarcÝa, tambÚ tŔcnica de Medi Ambient.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal