fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Club de Jubilats presenta una queixa davant el Síndic de Greuges -Societat- 09/05/2018

Aprofitant la visita de l'equip del Síndic a Ripollet, aquest dilluns 7 de maig, el Club de Jubilats i Pensionistes Ripollet 2016 va demanar cita prèvia per tal d'interposar una queixa sobre l'actuació municipal respecte les infraestructures i serveis per a la gent gran a Ripollet i demanar la intermediació amb la Generalitat per tal que la residència sigui una realitat el més aviat possible. L'entitat assegura que "no hi ha entesa amb l'Ajuntament" i deixa en suspens si participarà o no al procés 'Pensa en gran', on es definirà el model del futur equipament per al a gent gran.

El Club de Jubilats presenta una queixa davant el Síndic de Greuges -Imatge 1-El Club de Jubilats presenta una queixa davant el Síndic de Greuges -Imatge 2-

El president del Club de Jubilats, José Luís Fernández, es queixa que des de l'octubre de 2017, quan es va aprovar una moció en relació a la residència, no s'ha reunit amb cap representant municipal. També afirma que no han tingut en compte la seva petició de destinar la primera planta de l'hotel Ibis a la gent gran. En aquest sentit, el Club de Jubilats proposa ara un conveni entre l'Ajuntament i aquest establiment per tal de destinar els llits buits a ciutadans que ho necessitin.

Jose Luís Fernández ha recordat que la seva entitat va presentar una proposta l'any 2016, avalada per un equip tècnic i recolzada per l'actual alcalde, fins aconseguir, el desembre de 2016, que la Comissió d'Afers Socials i Família del Parlament de Catalunya aprovés una proposta per a fer realitat la residència a Ripollet, obligant a la Generalitat a incloure una partida per a la residència en els pròxims pressupostos. Per tot això, el president del Club de Jubilats diu que "ara no podem començar de zero". Fernández es mostra disposat a col·laborar, tal com fa al Consell Municipal de Serveis Socials, però no ha confirmat encara que vagi a formar part del grup participatiu de 'Pensa en gran'.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal