fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 16 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
'Pensa en gran', el nou procés participatiu sobre el futur equipament per a la gent gran -Serveis socials- 10/05/2018

L'Ajuntament de Ripollet ha convocat aquest dijous, 10 d emaig, una primera reuniˇ del procÚs participatiu 'Pensa en gran', per a definir el model de d'equipament per a la gent gran. Un servei llargament reivindicat per ve´nat, que es vol construir als terrenys municipals de l'avinguda de Catalunya, davant l'escola Els Pinetons. La trobada tindrÓ lloc a les a les 17.30 h al Centre Cultural i constituirÓ un grup participatiu, que s'encarregarÓ de treballar les propostes.

'Pensa en gran', el nou procés participatiu sobre el futur equipament per a la gent gran -Imatge 1-'Pensa en gran', el nou procés participatiu sobre el futur equipament per a la gent gran -Imatge 2-'Pensa en gran', el nou procés participatiu sobre el futur equipament per a la gent gran -Imatge 3-'Pensa en gran', el nou procés participatiu sobre el futur equipament per a la gent gran -Imatge 4-'Pensa en gran', el nou procés participatiu sobre el futur equipament per a la gent gran -Imatge 5-

El procÚs participatiu, que es desenvoluparÓ fins el mes de juliol, culminarÓ entre els mesos d'agost i setembre de 2018, amb la presentaciˇ p˙blica del model definit del futur equipament. Aquest procÚs, portat a terme per la cooperativa Suara, amb un pressupost de 17.000 euros, compta amb 5 fases. En elles s'haurÓ d'anar definint el model de gestiˇ, l'arquitect˛nic, el model d'atenciˇ i el catÓleg de serveis que s'oferiran. Tal com ha explicat la tinent d'alcalde de Serveis Socials i Gent Gran, Reyes Mu˝oz, tot i que la Generalitat "es mostra negativa a construir nous equipaments residencials de titularitat p˙blica", l'Ajuntament Ús optimista i assegura que "la Generalitat va deixar clar que s'implicaria si tenim un projecte viable i de consens". AixÝ, espera que un cop finalitzat el projecte i presentat a la Generalitat, doni "suport a fer realitat en el mÚs curt termini possible aquest centre".

Obert a la participaciˇ de tothom
Les persones interessades, poden participar a travŔs del web participa.ripollet.cat, mitjanšant el correu electr˛nic pensemengran@ripollet.cat i a les activitats presencials que s'aniran programant. De moment, dijous 10 de maig, es farÓ una sessiˇ oberta de presentaciˇ, on han estat convidades entitats, associacions, ve´ns i ve´nes que ja estan treballant en la definiciˇ de l'equipament o que s'hi veuen directament relacionats.
La segona fase del procÚs serÓ fer una diagnosi ciutadana sobre les necessitats i problemÓtiques existents a voltant de l'envelliment i l'atenciˇ a la dependŔncia, que comptarÓ amb una enquesta online i presencial i activitats amb dinÓmiques participatives. Aquesta fase culminarÓ amb la redacciˇ d'un informe de diagnosi que serÓ presentat i debatut en una tercera fase, mitjanšant taules rodones amb experts, taules d'intercanvi d'experiŔncies amb usuaris, familiars i professionals i altres activitats, com ara visites de reconeixement i vÝdeos. La quarta fase consistirÓ en la ordenaciˇ i concreciˇ de propostes que hagin sorgit de l'anterior i es farÓ a travÚs de sessions presencials i una jornada de cloenda per presentar les propostes sorgides del procÚs participatiu. Finalment, a la cinquena i darrera fase, es presentarÓ a la ciutadania els resultats del procÚs i el model definit del futur equipament per a la gent gran.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal