fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Torna el servei R-bici, que s'allarga fins als mes de novembre -Serveis- 10/05/2018

Aquest dijous, 10 de maig, comenša de nou el servei de lloguer gratu´t de bicicletes a Ripollet, l'R-Bici, un servei que, grÓcies a l'augment en la demanda que s'ha anat produint, enguany amplia la seva durada de fins arribar als 6 mesos, acabant el 9 de novembre. El servei estarÓ obert els dijous de 8 a 12 hores i de 18 a 21 hores i els divendres, dissabtes i diumenges de 8.30 a 12 hores i de 18 a 21 hores.

Torna el servei R-bici, que s'allarga fins als mes de novembre -Imatge 1-

El m˛dul de lloguer de bicicletes estÓ ubicat al costat de la via ciclable del marge esquerre del riu Ripoll, al costat del parc del mateix nom. Aquest servei consisteix en el lloguer de bicicletes velles reciclades donades per la ciutadania. Les persones usuÓries dipositen el seu document d'identificaciˇ i poden llogar gratu´tament una bicicleta per unes hores.

Les persones contractades per aquest servei s'encarregaran dels treballs administratius per mantenir aquesta prestaciˇ aixÝ com els treballs de posada a punt i reparaciˇ de les bicicletes. En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Ripollet es fa una crida a totes aquelles persones que tinguin bicicletes en des˙s que no les utilitzin, o les seves peces, perquŔ les cedeixin al m˛dul del R-bici per tal de millorar el servei de prÚstec i fomentar la reutilitzaciˇ.

Amb la posada en funcionament d'aquesta prestaciˇ es pretÚn millorar la mobilitat dels ciutadans de Ripollet aixÝ com millorar la seva qualitat de vida i promoure el coneixement de la natura, ja que gran part del carril apte per l'˙s de les bicicletes recorre pel camÝ de la serra, al costat dels terrenys del Pla de Reixac de Montcada; per l'interior del parc dels Pinetons fins a la Casa Natura, i pel marge del riu Ripoll.

Millores i ampliaciˇ del carril bici
Aquest any s'estant duent a terme tasques de renovaciˇ de la pintura, senyalitzaciˇ i la protecciˇ de gran part de les vies ciclables del municipi i s'estÓ millorant el seu accÚs en alguns punts. Per altra banda aquest any s'iniciaran les obres de la connexiˇ pavimentada del carril per a bicicletes del marge esquerre del riu Ripoll que connectarÓ amb Montcada i les obres del carril per a bicicletes que transcorrerÓ per la zona verda del costat Torrent Tortuguer i connectarÓ amb el polÝgon Can Salvatella, de BarberÓ del VallŔs. A mÚs d'aquests trams, tambÚ es realitzarÓ la connexiˇ amb Cerdanyola pel carrer de l'Estaciˇ.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal