fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Més d'un centenar de persones participen en les activitats del Dia Mundial de l'Activitat Física -Esport- 09/04/2018

Divendres, 6 d'abril, Ripollet es va moure amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física. Les regidories de Salut Pública, Serveis Socials i Esports van organitzar una activitat al matí, dirigida a la gent gran, i altres a la nit, en aquest cas per a joves de 12 a 25 anys. En total, hi van participar més d'un centenar de persones.

Més d'un centenar de persones participen en les activitats del Dia Mundial de l'Activitat Física -Imatge 1-Més d'un centenar de persones participen en les activitats del Dia Mundial de l'Activitat Física -Imatge 2-Més d'un centenar de persones participen en les activitats del Dia Mundial de l'Activitat Física -Imatge 3-Més d'un centenar de persones participen en les activitats del Dia Mundial de l'Activitat Física -Imatge 4-Més d'un centenar de persones participen en les activitats del Dia Mundial de l'Activitat Física -Imatge 5-

El matí de divendres, unes 25 persones grans van assistir a la caminada que es va fer des del Pavelló Joan Creus fins al Parc dels Pinetons. Durant l'activitat, el Dr. Mampel, amb la col·laboració de la Infermera Pilar Pallarès, va proposar la realització de diferents exercicis i estiraments. Els participants van estar acompanyats en tot moment per tècnics municipals i personal del CAP. En acabar, se'ls va obsequiar amb una bossa, una ampolla d'aigua i una peça de fruita, tot aprofitant per recordar la importància d'hidratar-se, especialment durant la pràctica d'activitat física, i de mantenir hàbits saludables.

A la nit, l'activitat es va situar al Pavelló Joan Creus, amb diverses activitats per a joves de 12 a 25 anys, que van aplegar un total d'uns 70 participants. Mentre a la pista principal es jugava a futbol sala, a l'annexa es jugava a bàsquet i al vestíbul es podia gaudir d'una masterclass variada amb ball llatí, reggaeton, aeroboxin, dance i merengue. Els tècnics del PAME van organitzar i dinamitzar totes les activitats. Als participants se'ls va lliurar un obsequi i entre tots ells es va fer el sorteig de diversos regals de material esportiu.

R.H.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal