fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 2 de març del 2018 -Comunicació- 02/03/2018

Hem començat l'Info d'avui entrevistant la regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes i també d'Habitatge, Reyes Muñoz. Hem parlat del Dia de la dona treballadora i de totes les activitats que giraran al voltant d'aquesta commemoració del 8 de març. I hem aprofitat per comentar el malestar de l'Ajuntament amb l'Impsol pel que fa als pisos de protecció oficial dels Pinetons. Ramon Martos, historiador del Grup d'Estudis Ripolletencs-GER, ens ha avançat com serà la revista 973 de l'entitat, dedicada a la dona, i la conferència que preparen per al pròxim dijous.

Info de la setmana: 2 de març del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 2 de març del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 2 de març del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 2 de març del 2018 -Imatge 4-

I hem començat la segona hora del programa parlant del Riu Ripoll, perquè la Rosa Moragas, tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, ens expliqués com ha anat la jornada de voluntariat de neteja del riu que ha tingut lloc aquest divendres al matí.

Aquesta tarda es presenta al Centre Cultural el moviment Marea Pensionista, que té la intenció de crear una secció local a Ripollet. N'hem parlat amb els seus impulsors: Josep Ferrús, que n'és membre, i Ignacio Laguna i Soledad Mendoza, de Marea Pensionista Cerdanyola del Vallès.

I hem acabat el programa entrant en els autoretrats angoixants que exposa l'artista Srta. Mateixa al Centre Cultural.

També, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

(Fotos: Reyes Múñoz; Ramon Martos; Josep Ferrús; Ignacio Laguna; Soledad Mendoza; La Srta. Mateixa)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal