fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El fort vent causa de matinada diversos desperfectes a la via pública -Serveis- 02/03/2018

La Policia Local ha registrat aquesta passada matinada diverses incidències a causa del fort vent. Dijous, Protecció Civil de la Generalitat informava que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya s'havia activat el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya, VENTCAT en fase d'alerta. Les primeres actuacions van ser per arbres caiguts a l'avinguda del riu Ripoll i a l'avinguda de Catalunya, alguns dels quals tallaven la circulació i s'han hagut de retirar i senyalitzar.

El fort vent causa de matinada diversos desperfectes a la via pública -Imatge 1-El fort vent causa de matinada diversos desperfectes a la via pública -Imatge 2-

També s'ha rebut una trucada d'un veí del carrer de Joan Miró, que ha alertat per la caiguda de teules d'una casa i al carrer de Tarragona el vent ha trencat els vidres de l'escala del gimnàs McFit. Diverses trucades al 112 han alertat de la caiguda de l'estructura d'una terrassa i el trencament de vidres al carrer del Duc de Tetuan i la caiguda de vidres d'una finestra a la vorera, a la rambla de Sant Esteve.

L'alerta es manté fins el migdia de divendres, per l'episodi de vent de ponent (oest) que està afectant les comarques del litoral, prelitoral central i Catalunya Central. Protecció Civil recorda que cal ser molt prudents en la conducció i retirar objectes de balcons, terrats i façanes que puguin caure al carrer.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal