fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Es constitueix la Comissió de Casals d'estiu de lleure i esportius -Joventut- 14/02/2018

El passat dia 8 de febrer es va constituir la Comissió de Casals d'estiu de lleure i esportius davant la necessitat de crear un espai de trobada per poder treballar temes comuns al voltant de l'educació en el lleure, la qual es regeix pel Decret 267/2016. La constitució d'aquesta Comissió forma part del treball que ha dut a terme l'Ajuntament de Ripollet, des del setembre del 2017, per tal de donar resposta a les peticions de les entitats que volen organitzar casals a l'estiu en instal·lacions municipals.

Es constitueix la Comissió de Casals d'estiu de lleure i esportius  -Imatge 1-

Entitats de lleure i esportives formen part de la Comissió
La Comissió està formada per membres de les entitats de lleure CE La Gresca i CE l'Estel; per les entitats esportives, Futbol Sala Ripollet, Escola Futbol Base Ripollet, Club de Futbol Ripollet, Tenis Ripollet, Bàsquet Sant Gabriel i el PAME. Igualment, formen part d'aquesta Comissió l'AFA Els Pinetons, AFI El Martinet, AMPA Ginesta i AMPA Enric Tatché. Per part de l'Ajuntament, s'inclou a la comissió un equip tècnic format per personal de les àrees de Cultura, Educació, Joventut, Esports i Serveis Socials que gestionaran les peticions i suggeriments de les entitats organitzadores.

L'acte de constitució va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Ramiro Moldes, qui va informar sobre les novetats respecte a l'ús de les instal·lacions esportives. Igualment, es va donar a conèixer la convocatòria de subvencions que ofereix l'Ajuntament de Ripollet a entitats que organitzen i gestionen casals, i que contractin personal, així com també els ajuts econòmics que poden demanar les famílies.

D'aquesta manera, l'Ajuntament té la voluntat d'apoderar les entitats que organitzen casals finançant-les a través de les subvencions i autoritzant l'ús d'instal·lacions municipals, assumint així les despeses corrents que genera aquesta activitat.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal