fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Es constitueix la Comissió de Casals d'estiu de lleure i esportius -Joventut- 14/02/2018

El passat dia 8 de febrer es va constituir la Comissió de Casals d'estiu de lleure i esportius davant la necessitat de crear un espai de trobada per poder treballar temes comuns al voltant de l'educació en el lleure, la qual es regeix pel Decret 267/2016. La constitució d'aquesta Comissió forma part del treball que ha dut a terme l'Ajuntament de Ripollet, des del setembre del 2017, per tal de donar resposta a les peticions de les entitats que volen organitzar casals a l'estiu en instal·lacions municipals.

Es constitueix la Comissió de Casals d'estiu de lleure i esportius  -Imatge 1-

Entitats de lleure i esportives formen part de la Comissió
La Comissió està formada per membres de les entitats de lleure CE La Gresca i CE l'Estel; per les entitats esportives, Futbol Sala Ripollet, Escola Futbol Base Ripollet, Club de Futbol Ripollet, Tenis Ripollet, Bàsquet Sant Gabriel i el PAME. Igualment, formen part d'aquesta Comissió l'AFA Els Pinetons, AFI El Martinet, AMPA Ginesta i AMPA Enric Tatché. Per part de l'Ajuntament, s'inclou a la comissió un equip tècnic format per personal de les àrees de Cultura, Educació, Joventut, Esports i Serveis Socials que gestionaran les peticions i suggeriments de les entitats organitzadores.

L'acte de constitució va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Ramiro Moldes, qui va informar sobre les novetats respecte a l'ús de les instal·lacions esportives. Igualment, es va donar a conèixer la convocatòria de subvencions que ofereix l'Ajuntament de Ripollet a entitats que organitzen i gestionen casals, i que contractin personal, així com també els ajuts econòmics que poden demanar les famílies.

D'aquesta manera, l'Ajuntament té la voluntat d'apoderar les entitats que organitzen casals finançant-les a través de les subvencions i autoritzant l'ús d'instal·lacions municipals, assumint així les despeses corrents que genera aquesta activitat.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal