fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
S'inicia un nou procés per a nomenar al proper Defensor/a de la Ciutadania -Serveis- 31/01/2018

Aquest 29 de gener s'acomiada del cÓrrec de Defensor de la Ciutadania, Ramon Costa. Finalitza la seva tasca al servei del ve´nat desprÚs d'una dedicaciˇ de mÚs de 10 anys. Ara, tal i com recull el nou Reglament del Defensor, que estÓ pendent d'aprovaciˇ definitiva al Ple de febrer, s'iniciarÓ un procÚs per a nomenar una nova persona que ocupi aquest cÓrrec. Durant aquest impÓs, el servei queda supŔs.

S'inicia un nou procés per a nomenar al proper Defensor/a de la Ciutadania -Imatge 1-S'inicia un nou procés per a nomenar al proper Defensor/a de la Ciutadania -Imatge 2-

El nou reglament recull algunes millores per tal d'acostar la figura del Defensor a tota la ciutadania, com ara establir una rotaciˇ per diferents barris i que no estigui en un lloc fix com ara, perquŔ la gent conegui la figura del Defensor del CiutadÓ i li pugui explicar les seves preocupacions i propostes. El servei del Defensor es tornarÓ a reprendre, doncs, una vegada nomenada la nova persona que ocuparÓ aquest cÓrrec i durÓ a terme les tasques recollides al reglament.

Foto: Ramon Costa, Defensor de la Ciutadania dels darrers 10 anysnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal