fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
S'inicia un nou procés per a nomenar al proper Defensor/a de la Ciutadania -Serveis- 31/01/2018

Aquest 29 de gener s'acomiada del càrrec de Defensor de la Ciutadania, Ramon Costa. Finalitza la seva tasca al servei del veïnat després d'una dedicació de més de 10 anys. Ara, tal i com recull el nou Reglament del Defensor, que està pendent d'aprovació definitiva al Ple de febrer, s'iniciarà un procés per a nomenar una nova persona que ocupi aquest càrrec. Durant aquest impàs, el servei queda supès.

S'inicia un nou procés per a nomenar al proper Defensor/a de la Ciutadania -Imatge 1-S'inicia un nou procés per a nomenar al proper Defensor/a de la Ciutadania -Imatge 2-

El nou reglament recull algunes millores per tal d'acostar la figura del Defensor a tota la ciutadania, com ara establir una rotació per diferents barris i que no estigui en un lloc fix com ara, perquè la gent conegui la figura del Defensor del Ciutadà i li pugui explicar les seves preocupacions i propostes. El servei del Defensor es tornarà a reprendre, doncs, una vegada nomenada la nova persona que ocuparà aquest càrrec i durà a terme les tasques recollides al reglament.

Foto: Ramon Costa, Defensor de la Ciutadania dels darrers 10 anysnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal