fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Recollida i intercanvi de joguines a Ripollet dins la campanya "Donem joc" -Serveis socials- 13/12/2017

"Donem joc" és la campanya de recollida de joguines que organitza l'Ajuntament de Ripollet i Protecció Civil. La novetat d'enguany serà que el dia 3 de gener es farà un mercat d'intercanvi de joguines dirigit a tots els infants del municipi. "Hi podran participar tots els nens i nenes de Ripollet, independentment de la situació econòmica de la seva família, amb la idea de reutilitzar i de trencar una mica amb la dinàmica consumista que tenim per Nadal", comentava Montse Llorens, de Serveis Socials.

Recollida i intercanvi de joguines a Ripollet dins la campanya "Donem joc"  -Imatge 1-Recollida i intercanvi de joguines a Ripollet dins la campanya "Donem joc"  -Imatge 2-

Protecció Civil és qui s'encarregarà de fer la recollida de joguines a peu de carrer, gràcies a la col·laboració d'uns 20 voluntaris. Els punts de recollida estaran situats a la plaça de Pere Quart i a la plaça Font els dies 22 i 23 de desembre de 16 h a 21 h i els dies 29 i 30 de desembre de 9 h a 21 h. També es preveu que diferents associacions de veïns serveixin com a punt de recollida, especialment en aquells barris que queden més allunyats de la plaça de Pere Quart o la plaça Font. "Es parteix de la recollida de joguines que s'acostuma a fer per Nadal, però hem intentat transformar-la", explicava Reyes Muñoz, tinent d'alcalde de Serveis Socials i Gent Gran.

Intercanvi de joguines
Per això el 3 de gener se celebrarà un mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural, de 10 h a 14 h. Cada nen que hagi anat a donar una joguina, rebrà un val que li servirà per obtenir-ne una altra en el mercat d'intercanvi de joguines. Hi haurà una xocolatada i contacontes. Des de Serveis Socials, s'ha volgut que el mercat d'intercanvi de joguines sigui també un espai intergeneracional. Aquell dia, el 3 de gener, "és un dimecres de vacances de Nadal i, amb el mercat setmanal, molts infants aniran amb els avis a fer l'intercanvi de joguines", tal com comentava Montse Llorens, de Serveis Socials.

Les joguines que es recullin han de ser noves o semi noves. No poden ser peluixos (per tema d'higiene), ni joguines bèl·liques ni sexistes.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal