fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Recollida i intercanvi de joguines a Ripollet dins la campanya "Donem joc" -Drets Socials- 13/12/2017

"Donem joc" és la campanya de recollida de joguines que organitza l'Ajuntament de Ripollet i Protecció Civil. La novetat d'enguany serà que el dia 3 de gener es farà un mercat d'intercanvi de joguines dirigit a tots els infants del municipi. "Hi podran participar tots els nens i nenes de Ripollet, independentment de la situació econòmica de la seva família, amb la idea de reutilitzar i de trencar una mica amb la dinàmica consumista que tenim per Nadal", comentava Montse Llorens, de Serveis Socials.

Recollida i intercanvi de joguines a Ripollet dins la campanya "Donem joc"  -Imatge 1-Recollida i intercanvi de joguines a Ripollet dins la campanya "Donem joc"  -Imatge 2-

Protecció Civil és qui s'encarregarà de fer la recollida de joguines a peu de carrer, gràcies a la col·laboració d'uns 20 voluntaris. Els punts de recollida estaran situats a la plaça de Pere Quart i a la plaça Font els dies 22 i 23 de desembre de 16 h a 21 h i els dies 29 i 30 de desembre de 9 h a 21 h. També es preveu que diferents associacions de veïns serveixin com a punt de recollida, especialment en aquells barris que queden més allunyats de la plaça de Pere Quart o la plaça Font. "Es parteix de la recollida de joguines que s'acostuma a fer per Nadal, però hem intentat transformar-la", explicava Reyes Muñoz, tinent d'alcalde de Serveis Socials i Gent Gran.

Intercanvi de joguines
Per això el 3 de gener se celebrarà un mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural, de 10 h a 14 h. Cada nen que hagi anat a donar una joguina, rebrà un val que li servirà per obtenir-ne una altra en el mercat d'intercanvi de joguines. Hi haurà una xocolatada i contacontes. Des de Serveis Socials, s'ha volgut que el mercat d'intercanvi de joguines sigui també un espai intergeneracional. Aquell dia, el 3 de gener, "és un dimecres de vacances de Nadal i, amb el mercat setmanal, molts infants aniran amb els avis a fer l'intercanvi de joguines", tal com comentava Montse Llorens, de Serveis Socials.

Les joguines que es recullin han de ser noves o semi noves. No poden ser peluixos (per tema d'higiene), ni joguines bèl·liques ni sexistes.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal