fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Unes 2.000 persones participen al Survival Zombie de Ripollet -Joventut- 27/11/2017

Unes 2.000 persones van participar en el Survival Zombie, celebrat el dissabte, 25 de novembre. Ripollet va tornar a viure amb expectació el joc de rol de morts vivents i supervivents, amb especial concurrència de públic al checking de l'escola Tatché i al tret de sortida al brollador del parc dels Pinetons. Aquesta és la segona edició que se celebra a la població i l'empresa organitzadora, World Real Games, va comptar amb el suport de la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) i el Gremi d'Hostaleria, amb el suport de l'Ajuntament.

Unes 2.000 persones participen al Survival Zombie de Ripollet -Imatge 1-Unes 2.000 persones participen al Survival Zombie de Ripollet -Imatge 2-Unes 2.000 persones participen al Survival Zombie de Ripollet -Imatge 3-Unes 2.000 persones participen al Survival Zombie de Ripollet -Imatge 4-

Un total de 150 persones, entre organitzadors i agents de la Policia Local, van encarregar-se del bon funcionament de l'esdeveniment. Durant la nit, els participants van haver de passar diferents proves i van disposar de 7 punts segurs per descansar, ubicats a bars i restaurants col·laboradors. El joc es va celebrar sense incidents i seguit les normes de tolerància zero a la violència i el consum d'alcohol ni drogues.

Fotos dels supervivents i dels 3 zombis guanyadors.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal