fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
S'instal·la una unitat mòbil de control de la qualitat atmosfèrica al parc de Maria Regordosa -Medi Ambient- 17/10/2017

Una unitat mòbil de control de la qualitat atmosfèrica ha estat instal·lada al parc Maria Regordosa per tal de conèixer la contaminació de l'aire a Ripollet. Aquesta unitat mesurarà la contaminació de l'aire del municipi durant un mes.

S'instal·la una unitat mòbil de control de la qualitat atmosfèrica al parc de Maria Regordosa -Imatge 1-S'instal·la una unitat mòbil de control de la qualitat atmosfèrica al parc de Maria Regordosa -Imatge 2-

Ripollet es troba dins la Zona de Protecció Especial de l'ambient atmosfèric, segons s'estableix en el Decret 2226/2006 del 23 de maig. Aquesta Zona de Protecció Especial engloba 40 municipis de les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental que superen els nivells admissibles de diòxid de nitrogen i partícules en suspensió d'un diàmetre inferior a deu micres que fixa la normativa vigent sobre l'ambient atmosfèric. Un dels factors que més influeix en aquests nivells de contaminació són els vehicles.

Per això, per obtenir dades concretes sobre la contaminació del municipi, la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat va sol·licitar la instal·lació d'aquesta unitat de control de la qualitat atmosfèrica a la Direcció general de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta unitat mòbil ubicada al parc Maria Regordosa coincideix amb la unitat de control atmosfèric instal·lada al carrer Sant Jaume, la qual té com a objectiu mesurar la contaminació atmosfèrica abans i després dels canvis en la mobilitat que s'efectuaran en aquesta zona.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal